Herre
Barn

Katalog fra Zizzi

Zizzi, fra Danmark med kjærlighet! Merket for trendbevisste fashionistaer, utviklet spesielt for formfulle kvinner. Med feminint design, vakre detaljer og eventyrlige elementer får du selvtillit til å vise frem din stil!
Størrelse
Merke
Pris
Farge
Lengde
Ermelengde
330 produkter
Sorter etter:
Side 1 av 4

Herlige Zizzi gir deg vakre, inspirerende plagg for formfulle fashionistaer. Vis frem din unike, feminine stil med rene snitt, raffinerte detaljer og en delikat fargepalett. Enten du ser etter en praktisk og trendy hverdagsgarderobe, eller gjør deg klar for en spesiell begivenhet, kan du enkelt sette sammen ulike antrekk med klærne til det danske motemerket.

La personligheten din stråle med Zizzi

Ikke nøy deg med middelmådige klær, grip moteverdenen med begge hender og utforsk de spennende kolleksjonene. Stilfulle kombinasjoner av tekstiler, farger, detaljer og snitt sørger for at enhver kvinne kan finne det hun leter etter. Fra treningsbukser til sommerkjoler, jumpsuits til bluser, varme gensere til varme jakker, du finner enkelt alt du trenger til garderobeskapet. Designet er stilrent og elegant nok til at du kan blåse liv i antrekkene ved å tilpasse dem etter egen smak og personlighet. Har du et variert utvalg av tilbehør for hånden som sko, smykker, vesker og solbriller, kan du stadig vekk style og fornye dine elskede favorittplagg.

Bli med på motenotene

Du kan skape varierte antrekk og spennende uttrykk ved å mikse og matche de ulike klærne. Den samme, svarte skjorten for eksempel, kan tilpasses ulike stiler og begivenheter. Du får en rocka look med sorte, hullete slim fit jeans og sneakers, perfekt når du skal på konsert, festival eller bare ønsker det lille ekstra i antrekket. For å skape en mer elegant stil, bytter du simpelthen til pumps og leggings. Har du i tillegg et par enkle, tettsittende jeans i skapet, er du klar for det meste livet har å by på. Jeansen kan brukes til romslige, myke gensere for behagelige, pene hverdagsantrekk, eller pyntes med sofistikerte topper og bluser. Det er bare å kaste et blikk over sortimentet for å høste inspirasjon til din nye garderobe!

Få varene raskt og enkelt. Frakt og retur er alltid gratis hos Zalando.

Gratis frakt!

Gratis retur av varer innen 30 dager!

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne! Ring oss gratis på 800 12 008, eller send en e-post til service@zalando.no

Andre har også kjøpt

Støvletter

Ankelboots

Strømper

Leggings

Strømpebukser