Populære filter
365 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter
fioonaax
fioonaax
fioonaax·

Synes du tiden går for fort i blant? Det synes den danske designeren Mads Nørgaard. Nettopp derfor designer han tidløse, klassiske plagg du ikke blir lei av. Som varer år etter år. Plagg som skal få både menn og kvinner til å føle seg sexy og tøffe uten å måtte forsøke for hardt.

Avslappet og kul med Mads Nørgaard

Mads Nørgaard har helt klart latt seg inspirere av sin oppvekst i København når det gjelder design. Han lager avslappede, kule hverdagsklær for både menn og kvinner. Vi snakker praktiske og fleksible klær med høy grad av komfort og funksjonalitet. I kolleksjonene sine beholder han alltid enkelte basisplagg som ikke endrer seg, og krydrer med nye trykk og farger spesielt tilpasset sesongen. Som han sier: Klærne skal få deg til å føle deg fri, ikke overskygge deg eller kontrollere deg.

2nd Headline here

Zalando har valgt ut noen virkelige godbiter fra Mads Nørgaard kolleksjonen: Kule denimskjørt, t-skjorter, oversized topper og gensere. Eller hva med en herlig frakk eller en varm hettegenser? Striper går igjen på mange av plaggene, enten det gjelder t-skjorter, herreshorts, a-linjede skjørt eller kjoler. Men du finner også en rekke ensfargede basisplagg du kan beholde i årevis. Plaggene er perfekte å kombinere med andre merker her hos Zalando. Nyt en avslappet og kul stil med Mads Nørgaard plagg i garderoben.

Andre har også kjøpt

Nike Air Max Thea

Nike Stefan Janoski

2XU

Nike Air Max 90

adidas Stan Smith

Aktivitetsarmbånd

Vans Old Skool