Katalog

405 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Les Deux er plagget for stilbevisste menn

Vågal gatemote møter en sofistikert stil i de spennende kolleksjonene til Les Deux. To vidt forskjellige stiler omfavnes når disse herreklærne blir designet, og resultatet er elegante plagg med en avslappet look som passer ypperlig for urbane, stilbevisste menn. Det klassiske mikses uanstrengt inn med det iøynefallende, noe som gjør dette til ypperlige basisplagg i enhver garderobe.

En enkel, men sofistikert garderobe

Klærne passer utmerket som byggesteiner når du skal sette sammen en funksjonell garderobe. De stilrene basisplaggene kan brukes sammen med mer uttrykksfulle klær for å skape en autentisk stil, og du setter raskt sammen unike antrekk til enhver anledning ved å ha et godt utvalg i skapet ditt. 

En variert garderobe kan spare deg for timer med frustrasjon, uansett hvilken anledning du skal style plaggene til. Du finner en god blanding av nøkkelplagg i kolleksjonene, som blant annet skjorter, hoodies, joggebukser og kakibukser. Du finner med andre ord det meste du måtte trenge til å bygge opp garderoben din. Klassiske farger som grått, blått og svart er mye brukt, og snittet holdes stilrent. Det lekne får komme til syne i forfriskende farger og uventede detaljer på enkelte utvalgte plagg. 

Merket har dessuten et stort og imponerende utvalg av tilbehør. En klassisk caps passer ypperlig til både hoodies og fritidsskjorter, perfekt når du vil se både avslappet og stilig ut. På samme måte kan sporty, men elegante sneakers brukes til å tone ned kakibuksene til hverdags. Eller hva med et tøft skjerf i halsen for å bryte opp et ellers stilrent antrekk?

Skandinavisk design møter internasjonal inspirasjon

Det raffinerte møter det uanstrengte i kolleksjonene til Les Deux. Det danske merket ønsker å omfavne et mangfold i samfunnet, og det gjenspeiles i den herlige blandingen av eleganse og streetstyle i kolleksjonene. På samme måte blandes et klassisk skandinavisk design med internasjonale stiler når kolleksjonene utvikles, og klærne fra dette merket er utvilsomt et friskt pust i dagens motebilde. 

Men hvem passer klærne for? En Les Deux-mann er en mann som tar godt vare på stilen sin. Kvalitet står i fokus, og han vil ha elegante plagg som matcher hans ambisiøse livsstil. Han bryr seg samtidig om menneskene rundt seg og samfunnet han lever i. Det er derfor han velger et merke med gode kjerneverdier og kvalitetsplagg som enkelt kan styles etter personlighet, humør og anledning – det er derfor han velger Les Deux.