Katalog

Populære filter
1 140 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Converse har mestret kunsten med uanstrengt stil og et sporty image, iblandet en god dose edgy mote. Dette er merket for deg som ønsker at antrekket ditt skal reflektere din autentiske, særegne stil, enten du skal på konsert, i parken, jobb eller skole. Med Converse, er det nemlig du som gir liv og personlighet til antrekket, ikke omvendt.

Converse - la personligheten din skinne

En av de mange grunnene til at vi digger Converse, er at de er så allsidige i bruk. De er rett og slett perfekt for deg som griper livet med begge hender, og derfor vil ha en garderobe som kjapt og enkelt lar seg style etter humør og anledning. For eksempel, til damer er hettegenserne kule til skjørt med kilehæler på beina og en skinnjakke over skuldrene. Du styler opp motefaktoren med store øreringer og en beanielue på hodet. Stilsikre menn med en sans for avslappet gatemote, kan bruke hettegenserne til jeans og bombejakker, gjerne med den berømmelige sneakersen All Star på beina, for å ta uttrykket sporty-elegance til et helt nytt nivå. Husk at essensen i streetwear handler om kultur og personlighet - klærne er det du bruker for å uttrykke deg.

Ekte liv, ekte stil, ekte klær

Det kan sies at kursen til dette merket ble satt allerede når de første basketballskoene kom på markedet. Hippe, unge mennesker falt pladask for skoen, og tok den med seg ut av basketballbanen, og videre til alle arenaer av livet. Denne autentiske, unike stilen har Converse omfavnet helhjertet, og det reflekteres også i kleskolleksjonene. Utforsk de ulike designene og skap deg en look som simpelthen er deg helt ut til fingertuppene. Med klær som lengter etter å få et eget liv, kan du gjøre deg klar til å leve livet ditt til det fulle med ikoniske sneakers som All Star, T-skjorter og gensere med print, sporty treningsbukser og mange andre godbiter.

Vi anbefaler

Høye Sneakers

Skuldervesker

Dunjakker