Populære filter
155 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Skreddersy stilen din med Henrik Vibskov

Klærne dine er den kanskje mest synlige måten å uttrykke personligheten din på, og med utvalget av klær fra Henrik Vibskov som du finner hos Zalando kan du velge blant plagg som virkelig snakker for seg.

Hva med en grønn og svart mønstret kjole, med lange ermer og krage? Bruk den sammen med boots eller støvletter og en lang frakk for et stilfullt uttrykk. Eller kanskje du vil gå for noe enda mer lekent, som for eksempel en flerfarget bluse med tekstur, løs passform, knapper og krage? Bruk den sammen med et par slitte jeans for en tilbakelent, men stilbevisst look.

Et par leggings i tyll av polyester og elastan, med blomstergrafikk kan livliggjøre ethvert skjørt eller kjole, og virkelig gi personlighet til antrekket ditt.

Ute som inne

Enten du er på utkikk etter plagg som er perfekte for jobbhverdagen innendørs, en kveld ute på byen med venner, eller som kan ta deg gjennom gatene på en kjølig høstdag, så kan du finne det du trenger blant kolleksjonen fra Henrik Vibskov som du finner her hos Zalando.

Hva med en stilig bomberjakke til herre, laget med polyester, polyakryl, ull og elastan? Det ikoniske snittet og passformen går perfekt sammen med jeans og en t-skjorte, eller med chinos og en beanie – valget er ditt.

En ufôret damejakke i polyester og polyamid, i en sprek farge med print, snøring i livet og krage, er et stilbevisst valg som kommuniserer at du er alt annet enn kjedelig. Jakken gjør seg utmerket sammen med highwaist jeans eller skjørt, og du kan kle den opp eller ned alt etter hvilke sko du går for.

Hold det rent

Rene linjer er herlige, og rene plagg er enda bedre. Mange av klærne som du finner blant utvalget av Henrik Vibskov kan vaskes på 30 grader på skånsomt program, men noen bør sendes til rens.

Du bør stort sett unngå tørketrommel og for høy varme, men sjekk hva som gjelder for dine spesifikke plagg. Skånsomt vaskemiddel og skånsomt vaskeprogram er alltid en fordel. Noen plagg tåler lett stryking, men husk å dobbeltsjekke før du tyr til strykejernet. Som en tommelfingerregel skal grafikk stort sett ikke strykes.

Vask plaggene med lignende farger for å best mulig bevare tøyet og looken, så forsikrer du deg om at du har stilen i behold lengst mulig. Det kan også være lurt å benytte vaskepose for enkelte plagg.