Populære filter
355 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

In The Style frisker opp garderoben

Hos In The Style handler det om å styrke kvinner med deres trendy og kjendisinspirerte utvalg av klær. Merket byr på det du trenger til neste gang du skal ut på byen med et utvalg av flotte kjoler, bodyer og skjørt. I tillegg finner du gensere, topper og jeans til hverdagsbruk. Du kan selvfølgelig også nøye deg med loungewear, som komfortable gensere og joggebukser til å kose seg i hjemmet med.

In The Style er fremdeles ganske nytt med kun noen års erfaring i bransjen. De startet opp i Manchester, og eriden blitt et av byens største motemerker, som også har fått internasjonal anerkjennelse. Merket byr på trendy klær for kvinner.

Det fine med In The Style er at dette er mer enn bare et vanlig motemerke. De har nemlig som sin misjon å endre kvinners syn på feminitet og styrke kvinner selvtillit, noe som gjør at kolleksjonene inkluderer et bredt utvalg for kvinner i alle former, størrelser og stiler.

Vær deg selv!

Merkevarens budskap er å kunne tilby en unik tilnærming til klær som du ikke finner andre steder. Kolleksjonene er designet for alle, uansett form og størrelse, som er kjernen i kolleksjonene. Blant utvalget finner du plagg som følger de siste trendene eller klær som kan friske opp den garderoben du allerede har.

Dette klesmerket ser inn i fremtiden og bryter grenser. De samarbeider med tøffe designere, som alle bidrar med noe unikt til kolleksjonene på hver sin måte.

Utvalget består av klær til alle sesonger vi har her i landet. Det er både kjoler, bluser og gensere å skifte mellom for hver sesong.

Materialer av ypperste kvalitet

Materialene som brukes varierer mellom polyester, bomull og elastan. Alt materialer er av ypperste kvalitet, noe som lett merkes når du bruker klær fra In The Style. Her er det kvalitet og komfort samtidig.

Passformen varierer mellom tettsittende, vanlig og smalere passform. Stoff med elastan gir for eksempel bedre bevegelighet, også når det er en genser som sitter godt. Dette bidrar til at stoffet føles i ett med kroppen når du beveger deg.

Med et bredt utvalg kan du enkelt komme over noe som kan passe deg og din stil. Kanskje du til og med føler for å prøve noe nytt. Et skjørt passer fint med hvite sko og en skinnjakke. Frisk gjerne opp garderoben med en ny bluse, som fungerer like fint for seg selv på festen eller under blazeren på kontoret.