Katalog

Populære filter
63 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Gå sporten i møte med klær fra Kjus

Enten du skal legge utfor i skiløypene eller innta tennisbanen, kan du hos Zalando finne klær fra Kjus som passer anledningen. For det midterste, avgjørende laget i kaldere sesonger, kan du for eksempel gå for en fleecegenser med høy hals og glidelås.

Er det sommersport som står for tur, kan et sportsskjørt være tingen. Dette plagget fra Kjus kan ta deg til både tennis- og golfbanen, og ikke minst gjennom hverdagen i en behagelig og sporty stil. En blanding av polyester og elastan gir deg bevegelsesfrihet og en behagelig passform, mens lommer lar deg holde styr på mindre eiendeler.

Er det golfen som regjerer, kan du gå for et par stilfulle golfbukser i Oxford tan, laget med bomull og polyester. Her får du estetiske sidelommer og skjult zip-fly, som gir et strømlinjeformet design.

Nyt friluft med Kjus

Enten du har en spesifikk sport i tankene, eller rett og slett bare liker utelivet, kan du hos Zalando finne klær fra Kjus som vil følge deg gjennom dine favorittaktiviteter. Mange av plaggene er allsidige, og du kan for eksempel få et par golfbukser som passer like godt til generelt friluftsliv som til golfbanen.

En ufôret treningsjakke i polyester kan være perfekt til både jogging på kjølige kvelder, fotballtreningen og andre idretter og sportsarenaer. Den passer også like godt til jeans og sneakers, for en behagelig hverdags-look.

En poloskjorte – enten det er til dame eller herre – er alltid kjekk å ha i garderoben, og passer like godt til tennis og golf som til et litt mer polert hverdagsuttrykk. Velg deg en skjorte eller jersey i behagelig polyamid, polyester og elastan, i en sprek og morsom farge, og du er klar for de fleste anledninger.

Kjus er også for de minste

Blant utvalget av klær fra Kjus, som du får her hos Zalando, kan du også finne noe som passer til barna. Her er det blant annet herlige vinterjakker, som passer like godt til skibakken som til skolegården.

Hva med en varmt fôret jakke i polyester med stilig print? Denne jakken er laget spesielt for snøbrettkjøring, og du får hette, hakebeskyttelse og tommelhemper, som gir ekstra beskyttelse mot snø og været ellers.

En lett fôret jakke i polyester kan være utmerket når været er kjølig, men temperaturen fortsatt ikke er helt på bunn. For kaldere dager kan barna lett bruke en ullgenser eller lignende under, for ekstra varme og komfort.