Katalog

Populære filter
697 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Kappa er et anerkjent sportsmerke som har blitt et av de mest kjente merkene innen en rekke idretter. Fra fotballsko til alpint, dette merket tilbyr kvalitetssikre klær til både profesjonelle utøvere og oss som liker å ha kult og bra treningstøy på treningsstudioet.

Treningssko fra Kappa

I tillegg til kule og gode treningsklær har Kappa en rekke sko som er perfekte for både trening og hverdag. Helt nøytrale løpesko i subtile farger, til trendy vinterstøvler. Alle har selvfølgelig den velkjente logoen slik at du vil kjenne igjen den gode kvaliteten og stilige designet. Merkets gode øye for trendy design er perfekt for deg som digger sporty og freshe sneakers også utenom trening. Disse skoene kan du lett kombinere med jeans for hverdagsantrekk. Gå for eksempel for et par lave treningssko i army-grønn for en avslappet og trendy look.

Kappa kvalitetsklær for alle treningsformer

Ingenting er mer motiverende for treningen enn splitter nye treningsklær. Kappa har vært en ledende tilbyder av trenings- og sportsklær i over 50 år og du kan være sikker på at dette merket har det aller beste innen en variasjon av idretter. Er du en fotballelsker kan du finne trøyer, shortser og sko. De har alle plagg du trenger for en topp treningsøkt. De har i tillegg kastet seg på trenden med stilige tightser og jakker, slik at du kan se ekstra fresh ut på trening og til hverdags. Hva er vel bedre enn et avslappet antrekk i joggeklær fra denne populære idrettskjempen?