Katalog

Populære filter
1 111 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Med treningsutstyr fra New Balance kan du trene og samtidig være trygg på at både klær og sko er designet for å hjelpe deg til å prestere best mulig. Merket produserer sportsutstyr for barn, dame og herre av beste kvalitet, og passer både for treningsentusiaster og alle som ønsker seg kule, behagelige sneakers og klær. Fra joggesko til gatemote, New Balance har noe for enhver smak.

New Balance - treningsutstyr for de kvalitetsbevisste

New Balance produserte sine første sko med mål om å tilby ekstra støtte til føttene, og de ble raskt like yndet blant idrettsutøvere som blant mote- og kvalitetsbevisste forbrukere. I dag kan alle sette pris på kvalitetsproduktene til dette anerkjente merket. Både klær og sko er produsert med innovasjon og kvalitet i fokus, og produktene testes for å sikre at produktet lever opp til de høye forventingene. De unike sneakersene er dessuten lett gjenkjennelige, med den karakteristiske bokstaven "N” på siden, laget av lær og tekstil i lekre farger.

New Balance har noe for alle og enhver

Det varierte utvalget av klær og sko fra New Balance sørger for at hele familien finner noe som faller i smak. Barna kan glede seg over sneakers i spenstige farger, som rød, rosa, blå eller en kombinasjon av flere. Damer og herrer kan meske seg med mange, spreke treningsklær og joggesko. Voksne kan også kose seg med stort fargeutvalg, enten det er friske eller klassiske farger som frister mest. Joggeskoene passer like godt som tilbehør til favorittjeansen eller sommerkjolen, som til løping og trening. Med treningsklær og sko fra New Balance, er du klar for enhver utfordring.

Andre har også kjøpt