Katalog

Populære filter
31 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Mykt og komfortabelt undertøy med JBS

Som Danmarks største og ledende produsent av undertøy, er vi glade for å ha fått JBS til Norge. Alle har et forhold til undertøy, og de aller fleste har en viss preferanse. Dette er nærmest en selvfølge, for undertøyet er tross alt det første vi kler på de morgentrøtte kroppene våre. Om trusen gnager eller føles ubehagelig, kan det nesten virke ødeleggende på humøret.

Undertøy av myke materialer og som støtter der det trengs er alfa og omega når du setter sammen et antrekk. JBS tilbyr en rekke av mykt undertøy med stretch i forskjellige modeller, slik at du kan finne en ny favoritt eller kjøpe flere av dem du liker best.

Foretrekker du briefs, boxershorts eller truser? Fordi alle mennesker er unike, og dermed har forskjellige preferanser, har JBS laget noe for alle. Det tettsittende undertøyet føles støttende, og den gode stretchen i livbåndet vil du knapt merke noe til. I undertøy med myke materialer som viskose, bomull og jersey, vil du garantert føle deg vel fra morgen til kveld.

Fordi du fortjener å slappe av med JBS-undertøy

Kroppens velbehag spiller en svært stor rolle i hvordan vi har det på innsiden. Når du kommer hjem fra skole eller arbeid, er kanskje det første du gjør å hoppe inn i kosebuksen. Dette har JBS forståelse for, og tilbyr dermed også et utvalg av herlige myke pysjamasbukser som du kan slenge deg i sofaen i.

Å ha det behagelig hjemme har alltid vært viktig, men nå er det altså enda lettere. Hos Zalando kan du finne det meste av det JBS har å tilby. I tillegg til pysjamasbukser kan du blant annet finne deilige t-skjorter og langunderbukser, og badekåper i herlig frotté.

JBS og bærekratighet

Flere av produktene fra JBS er merket med bærekraftighet. Dette betyr at produktet består av 50-70% økologiske materialer. Å velge et produkt med denne merkingen er med på å spare miljøet for unødig bruk av syntetisk gjødsel og genmodifiserte frø, som igjen vil kunne bety mye for vår fremtid på jordkloden.

Plaggene fra JBS består av slitesterke materialer som er ment for å vare lenge, og å vaskes ofte, som for eksempel økologisk bomull. Noen materialer tåler ikke å vaskes på for høy varme eller å bli tørket i tørketrommel, så for at klærne skal vare så lenge som mulig, er det lurt å lese vaskeinstruksjonene nøye før du setter på en vask.