Populære filter
168 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Unge krefter med American Eagle

Det er styrke i ungdom, og det er styrke i erfaring og klassiske vibber. Begge deler serveres i store mengder fra dette merket, som har satt sine spor på amerikansk og internasjonal mote i over fire tiår allerede. I en lang årrekke har kolleksjonene gledet både unge og voksne, og det ser ikke ut til å ta slutt med det første.

Grunnlaget for American Eagle var kanskje beskjedent, med en liten butikk i Michigan, USA, men veien frem til i dag har sett et foregangsmerke vokse til noe globalt. Hemmeligheten ligger kanskje litt i at med ekte ansvarsfølelse følger det en sans for menneskene rundt seg, og fra Michigan til Pittsburgh, der merket har base nå, har det vært en rød tråd.

Nærmiljøet har alltid vært viktig for American Eagle, som tror på at det å handle lokalt har globale ringvirkninger. Når man har en rekkevidde som strekker seg så langt utenfor lokalmiljøet som dette merket kan skilte med, blir det mer enn bare en ting man sier, og til håndfaste resultater.

Fra jeans til ikon

Ørnen ligger nært det amerikanske hjertet, og følelsen av å være ekte og gjøre noe ekte har innvirkning på verden. I kolleksjonene med plagg fra American Eagle finner vi alt fra jeans til gensere, skjorter og batikk-trøyer, topper, kjoler og mye mer. Kreasjonene drives frem av den ungdommelige, rebelske følelsen som merket har jobbet for å både raffinere og kalle frem, med en stil som passer inn nesten overalt.

Stilen er din egen, og å skape det uttrykket du vil ha, skal ikke være en jobb, men en glede. Finn frem til den rette energien til hver anledning med et merke som har destillert stilsansen ned til en kunstform, så har du hjelpen som trengs når dagens, kveldens eller nattens energi skal komponeres.

Former, farger, mote og trender er alltid i endring, og du kan endre deg sammen med dem, eller finne din egen vei. Med merker som American Eagle på din side, har du friere tøyler enn noen gang, og utforskningen av mulighetene fortsetter fra sesong til sesong.

Dine stilvalg, alltid

Valgene vi tar fra dag til dag påvirker både oss og andre, så å finne ut hva man vil signalisere med antrekket har kanskje enda mer ringvirkninger enn vi tror. Med American Eagle får du kolleksjoner med ungdommelige plagg og kreasjoner som holder på dype røtter, og som tar ansvar både lokalt og globalt. En vinnende kombinasjon.

For de fleste av oss blir verdiene til merkene vi velger bare viktigere og viktigere, og det er «AE» klar over. Lang historie, erfaring og ekspertise sørger for at du finner favorittene dine her hos oss hos Zalando. Det er enklere enn man skulle tro.

Hos oss finner du American Eagle enkelt tilgjengelig, så det blir en fryd å se gjennom kolleksjonene med alt fra sommerkjoler til shorts, denim, fargesterke mønstre og diskrete treningsjakker. Hva du velger er opp til deg – vi sender deg de nye favorittene dine på noen dager.