Katalog

Populære filter
139 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Freshe turklær og andre spennende plagg fra legendariske Mammut

Mammut har en sentral plass når det gjelder turutstyr og tøy til utendørsbruk. Dette tradisjonsrike selskapet lager solide og slitesterke plagg til bruk i naturen, enten du er mest opptatt av å stå på ski eller andre former for sport. Her finner du alt fra lekre tursko med solide såler, som forhindrer deg fra å skli på glatt underlag, til funksjonelle bukser som ser like bra ut i byen som på fjellet. Hos Zalando er det lett å finne klær fra Mammut som passer til dine behov, og vi tilbyr en rekke muligheter til å skreddersy garderoben gjennom vårt store utvalg. For deg som ser etter et klassisk plagg, som vil holde seg godt, burde de tekniske turbuksene fra Mammut stå høyt i kurs. Konstruert i et overmateriale bestående av polyamid og med en blanding av elastan for maksimal effekt, er disse buksene et perfekt valg for deg som ser etter kvalitet.

Den fleksible strukturen gjør disse buksene perfekte til tur eller klatring, ettersom du kan bevege kroppen på en god måte. For deg som heller er i humør for en tøff sekk til bruk på tur, så finner du flere sekker fra dette merket. Laget i hardshell er denne sekken perfekt for deg som ser etter en robust tursekk, som tåler vann og regn på en god måte. Sekken har flere smarte detaljer, slik som lommer og oppbevaringsplass til drikkeflasker og annet. Sekken har blant annet et smart hoftebelte og lukking med glidelås for den beste passformen. I tillegg har denne sekken en svært lav vekt, slik at den er perfekt til lengre turer hvor det er viktig med utholdenhet.

Perfekte turkamerater til klatreveggen eller en løpetur i fjellet

Når det gjelder muligheter for solide sko til bruk i fjellet eller klatreveggen, så har Mammut et omfattende utvalg. Du finner ulike typer sko og modellserier, men det de har til felles er solide, moderne materialer som holder skoen lett, samt en slitesterk såle som gir deg godt grep. Sålen består av ekstra slitesterk gummi som tåler alle slags forhold, enten du skal gå mye på skarpe stener i fjellet eller bedrive løping på grus.

Du finner et tynt for både på innsiden, som gir beskyttelse og demping, samt et ytre lag som også isolerer skoene på en god måte. Overmaterialet består både av en lærimitasjon og bruk av tekstil enkelte steder, samt bruk av mesh-materiale flere steder for å gi bedre pusting og fjerne fukt. Skoene har også en membran i form av Gore-Tex, som holder deg tørr og varm.

Friskt design og innovasjon som gjør løpingen bedre

Disse skoene kommer i flere ulike varianter med forskjellig design. Flere av modellene har forsterket hæl, som gir bedre beskyttelse ved løping eller trening utendørs. Lukkingen består av snøring på toppen som gjør det enkelt å stramme inn skoene for en bedre passform. Du finner samtidig en forsterket tå som gir bedre beskyttelse ved hard trening, særlig utendørs løping i fjellet eller på grusstier med mye småstein.