Katalog

Populære filter
sizes
brands
Farge
Pris
Overmateriale
Bærekraftighet
Mønster
95 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Gå for det aller beste innen friluftsklær og utstyr fra Mammut. Dette merket er spesielt god på klær du trenger for å drive med vintersport og aktiviteter utendørs. Dessuten er dette merket skikkelig miljøbevisst, slik at du kan handle med god samvittighet.

God kvalitet med utstyr fra Mammut

Det er viktig å ha utstyret og de rette klærne på plass når man skal drive med aktiviteter utendørs i Norge. Skal du på fjelltur er det et must å ha klær du kan bruke lag på lag, gjerne vanntette og vindtette. Dessuten vil du i hvert fall ha det aller beste utstyret når du skal ut å teste slalåm-skiene i vinter. Uansett finner du det utstyret du trenger hos Mammut, som er eksperter på klær når du skal være aktiv ute i naturen. De utvikler stadig ny teknologi som gjør at klærne puster bedre, holder enda mer på varmen og er mest mulig behagelige. Den sveitsiske kvaliteten er på topp, og du finner klær som passer til de fleste aktiviteter. Merket er også eksperter på spesialutstyr, for eksempel til klatring.

Stilige utendørsklær fra Mammut

Selv om det stort sett handler om å gå for best mulig kvalitet, er det også viktig med stil og komfort for mange. Dette får du uansett når du går for klær og utstyr fra Mammut. Klærne fra dette merket er både sporty og stilige. Gå for eksempel for en tettsittende, tynn dunjakke og et par stretchy turbukser for både komfort og sporty stil. Du finner dessuten lekne farger og passformer som er godt tilpasset både kvinner og menn. Du behøver med andre ord ikke legge stilen på hylla selv om du vil ha best mulig kvalitet og komfort. Etter en runde innom utvalget til dette merket er du ikke langt fra fantastiske turer i naturen!

Vår service er alltid kostnadsfri. Frakt, retur og kundeservice er gratis og enkelt.

Få varene tilsendt kostnadsfritt. Frakt er alltid gratis hos Zalando.

Send varen i retur innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis!

Spørsmål rundt din bestilling, trender eller Zalandos vareutvalg? Kontakt vår kundeservice på 800 12 008 eller service@zalando.no

Se også

Trekkingsko Dame

Salg på Trekkingsko

Fritidsutstyr