Katalog

284 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Moderne enkelhet fra Maje

Maje er fransk enkelhet på sitt beste. Gjennom årene har merket blitt en favoritt blant trendikonene, og vi finner stadig nye favoritter fra dette stilige merket. 

Fransk glamour

Du har mest sannsynlig hørt utrykket french chic. Franskmennene er kjente for sin elegante stil, og får det hele til å se så lett ut. Nå begynner vi å forstå hvorfor. I Majes sortiment finner du enkle, evigvarende plagg som oser av Paris. 

Maje spiller ikke på trend, men leverer design som du kan ta med deg et helt liv, og som alltid vil føles moderne. Med særegne snitt og lekre farger er dette et merke vi aldri blir lei. 

Familiebedriften ble grunnlagt av stilige Judith Milgroms, og har siden 1998 hatt stor suksess med å designe luksuspregede ready-to-wear antrekk og tilbehør. Milgroms og familien designer for den moderne kvinnen som ønsker å fremstå både diskre og glamorøs. Med et antrekk fra designhuset, som lar seg inspirere av verdensmetropolen Paris, sikrer du deg en stilsikker og urban stil. 

Kjendisfavoritt 

Det kjente merket ble raskt en favoritt blant trendikoner og kjendiser på den røde løperen. Designhuset har så langt hatt vellykkede samarbeid med trendsettere som Alexa Chung, Vanessa Triana og den franske rockestjernen Lou Doillon. I motemagasinene og i sosiale medier har de vist hvordan man lett dresser opp eller ned plaggene – en tydelig indikasjon på at merket er et stilsikkert valg. 

I vår utvalg finner du urbane klær for alle årstider og anledninger som er enhver garderobe verdig. For en klassisk, french chic stil, kan du kombinere en statement t-skjorte med et klassisk Maje-skjør, eller investere i en eksklusiv genser, cardigan eller varmende jakke for den kaldere årstiden. Vi føler oss allerede som franske stilikon med plagg fra det kjente designermerket. Hvilket antrekk går du for?