Katalog

Populære filter
318 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Fransk mote på tvers av generasjoner fra Maje

Grunnlegger Judith Milgrom sin visjon bak dette Paris-baserte merket, er sterkt knyttet til familie og delte opplevelser på tvers av generasjoner. Resultatet av dette er mote som er like relevant på tvers av generasjoner og aldersgrupper. Milgrom er også en forkjemper for friheten til å uttrykke feminitet, og alle de komplekse sidene det innebærer. Inspirasjonen er den parisiske kvinnen som er komfortabel med egne avgjørelser, og som omfavner alle sidene av seg selv, samtidig som hun er fengslende og fundamentalt fri. Milgrom beskriver seg selv som en kvinne i konstant forandring.

Maje er laget for å utvikle seg sammen med deg, og bidra til at du skal få uttrykke den du er. Dette merket er laget for deg som velger å være elegant en dag, morsom og livlig neste dag og mystisk den tredje dagen – nemlig for kvinner som ønsker å vise alle disse sidene av seg selv med stil.

Klær fra Maje tilfører den parisiske feminiteten en leken tvist

Parisisk mote er kjent for å være diskré, elegant, og uanstrengt glamorøst. Disse designene tar med seg dette, og setter det sammen med lekne og finurlige elementer. Maje Paris formidler det grasiøse og det snodige, på en unik, tidløs måte. Kolleksjonene kjennetegnes av ikoniske elementer, subtile og moderne detaljer og et uredd uttrykk. Dette er innslag til garderoben din som vil vare, og holde seg relevante i mange år fremover. Er du på utkikk etter noen nye klassikere til ditt stiluttrykk, er vi sikre på at du vil finne noe som kaller til deg i denne inspirerende samlingen av klær, sko, smykker og vesker.

Her vil du finne fantastiske, luftige kjoler som er perfekt til varme sommerdager, samt elegante bluser og blazere som gir deg et profesjonelt, men personlig uttrykk når du skal på kontoret. Er du på utkikk etter en kul kåpe med klassiske detaljer, vil du også finne det blant produktene fra Maje. Utvalget inneholder plagg for deg som vil hylle vintageklassikere, med elegante matchende sett. Det er også mye for deg som setter pris på å kombinere maskuline og feminine uttrykk, for eksempel en maskulin skjorte i kombinasjon med et feminint skjørt, eller maskuline chinos sammen med en feminin blondetopp.

Med blikket rettet mot en bærekraftig fremtid

Maje ønsker å øke standarden for hva som regnes for å være bærekraftig, og starter med sine egne varer og rutiner. Hver sesong gjør de fremskritt i deres prosess for å skape mer bærekraftig og rettferdig mote. De gjør informasjon om hvilke tiltak de gjør tilgjengelig, samt målsetningene de har for fremtiden. Dette inkluderer mer resirkulerte og miljøvennlige materialer, som viskose fra FSC sertifisert skogbruk og økologisk bomull. De fokuserer også på mer miljøvennlige fraktmetoder, ansvarlig produksjon med mindre utslipp og gode arbeidsforhold, butikkmiljø og hvert enkelt plagg sin livssyklus.