Populære filter
96 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Mother of Pearl med inspirerende design

Nå kan du ta garderoben din til nye høyder med Mother of Pearl, med deres brede utvalg av klær og sko av topp kvalitet. Her kan du forvente å finne en helt særegen og ukonvensjonell mote blant utvalget.

Merket er både etisk og bærekraftig og designer et inspirerende utvalg. Da er det snakk om design med sublime detaljer og lekre stoffer som du neppe vil gå glipp av.

Selve merket har brukt perle-begrepet i navnet, som skal assosieres med elegant pynt på fritidsklær. Mother of Pearl har siden 2002 produsert mote med hjertet og bevissthet.

Økologisk bomull brukes i Mother of Pearl clothing

I Mother of Pearl clothing står bærekraften som en sentral del ved bruk av økologisk bomull, produsert uten bruk av syntetiske kjemikalier. I løpet av de fem siste årene har merket blitt til et av de mest bærekraftige klesmerkene i landet. Noe som derfor betyr at de har blitt en stemme for den nye generasjonens designere.

Det er mellom 50-70 prosent økologiske materialer i utvalget, som da er dyrket uten bruk av gjødsel eller genetisk modifiserte frø. Det er en produksjon som sparer vann i forhold til konvensjonelt jordbruk.

I tillegg er merket sertifisert av en tredjeparts kontrollinstans innen økologisk standard. Det inkluderer også fabrikkene som produserer produktene.

Personliggjør stilen din med dette utvalget

Du kan for eksempel gå for jeans, genser og en t-skjorte som gir et sporty, men uformelt uttrykk. Ved bruk av sort eller hvitt gir du en uanstrengt utstråling av originalitet. Går du for denim i den uformelle stilen, kan den komme i en mer bokset form for å skille deg litt mer ut i stilen. Gensere eller hettegensere i bomull med trykk kan by på litt mer dristighet. Slike gensere kan du kombinere med en enkel chinos og hvite joggesko. Da får du et veldig chill preg i stilen din.

Kjoler og skjorter er i både sateng og ren bomull. Med unike snitt, flatterende former og haute-couture skreddersøm løftes plaggene til nye høyder. De lekre kjolene er feminine og uttrykksfulle, og passer supert med høye hæler og en fin håndveske. Skjorten kan fint gå under en blazer og en fin bukse når du er på kontoret.

Til en mer spesiell anledning kan du gå for en clutch med kjolen for å legge til mer selskapelig glitter til antrekket. En clutch er dessuten fin med blazer og dressbukse. Gå gjerne for et par sko med lekre høye hæler for et feminint løft.