Katalog

Populære filter
40 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Huttelihut gir minsten skandinavisk kvalitet

Blant sortimentet til Huttelihut møter du kombinasjonen av det søte og det moderne. Samtidig blir dette til funksjonelle og behagelige plagg for de minste. Merkets etablering startet på et hjemmekontor med en symaskin i 2003. Dette er et dansk barnemerke som er kjent for sine søte produkter med god passform og kvalitet.

Huttelihut bruker materialer av både ull og bomull av ypperste kvalitet i sin tøyproduksjon. Deres skandinaviske kvaliteter merkes blant utvalget. Her er det artikler som er designet for å brukes i vekslende og skandinaviske værforhold.

Huttelihut sine produkter produseres nemlig i Danmark, det bolivianske høylandet og i Polen. Du kan forvente plagg som også er håndlaget og strikket av kreative hender. Produksjonen i Bolivia er godkjent av Fairtrade Danmark som jobber for gode arbeidsvilkår, som igjen forsterker produktenes kvalitet.

Temperaturregulerende klær fra Huttelihut

Her finner du klær fra Huttelihut som er grunnlagt med bærekraftige verdier. Utvalget er utviklet for å vare i flere år gjennom godt designet og kvalitet. Materialene er med på å sikre lengre levetid til klærne, og du finner dem her hos Zalando.

Materialene varierer mellom ull og bomull. Det brukes sertifisert ull av merino og lam. En av deres viktigste egenskaper er at de er naturmaterialer, som derfor kan regenerere seg selv. Dette gjør at ullplagg fremstår som et av de mest bærekraftige alternativene på markedet. Ull er varmeregulerende og kan tilpasse temperaturen etter barnets aktivitetsnivå. I tillegg er ull selvrensende og krever derfor sjeldent vask. Ullen kan også transportere fuktigheten bort fra kroppen, og holde kroppen tørr, noe som igjen bidrar til at barna holder seg varme.

Det brukes også sertifisert bomull av enten resirkulerbar bomull eller en ren produksjon som gir 100% bomull uten syntetiske materialer. I og med at bomullen er et mangfoldig materiale, finner du produkter i alt fra jersey til velur.

Kle barnet opp til hverdags

Til vinterhalvåret kan du kle opp barnet i stil, men også med klær som holder dem varme. En god og varm lue av alpakkaull i lyse farger byr på sjarm i tillegg til varme. Denne kan passe utmerket til et sett med omslagsgenser og bukse av merinoull i fargen camel. Ikke glem et par matchende sokker til barnet i samme slengen.

Et praktisk antrekk er en enkel babysuit med glidelås, som er enkel å ta av og på med et par søte sko i beige. Med praktiske kanter på hendene og føttene, kan du brette over føtter og hender på kjøligere dager.

Legg til ekstra sødme til barnets antrekk med en flott lue med kaninører eller lignende. En varm og god lue kler seg godt med en sparkebukse og gjerne et sett i brunt som yttertøy.