Filter1

Mustang
Katalog

335 produkter

null

Trendy og tøft med Mustang 

Mustang lager anvendelige, røffe klær og sko for hverdagsbruk til både menn og kvinner. Plaggene er perfekte å ha på enten hver for seg eller lag på lag, og passer godt til det nordiske klimaet og de varierende sesongene vi har, som ofte kommer med store temperaturforskjeller.

Vill, fri og ustoppelig 

Designerne bak merket er tydelig inspirert av cowboy- og rockekulturen, men uten å rendyrke uttrykket. Dette gjør at designet passer for mange, enten du er på shopping i byen eller en tømmerhugger i Alaska. Stilen er avslappet og anvendelig – perfekt for deg som ønsker komfort og bevegelsesfrihet. 

Mustang samarbeider med kjente jeansprodusenter om å lage den optimale jeansen. De satser på denim som har god strikk uten å miste form og stabilitet, så her vil du lett finne et par favorittjeans som gir deg god støtte og rom for bevegelse. Jeansene er ekte allroundere og kan gjerne styles med andre elementer fra samme kolleksjon. 

Trendy og praktisk kledd året rundt 

Du kan være trendy og praktisk kledd selv om du er rustet mot vær og vind. Damemodellene kommer i skinny jeans-varianter. Prøv dem under en oversized strikkegenser, høye skinnstøvletter og en stor parkas. For en lett pyntet anledning kan du gå for en av de feminine, søte kjolene med blomstermønster. Kombiner kjolen med et par høye snøreboots i skinn for en kul look. 

For menn som ønsker seg en barsk, ujålete stil, er Mustang er godt alternativ. Gå for en mørk denimbukse, rutete flanellskjorte og et par røffe støvler. Er det kjølig ute kan du ha en skinnjakke eller olivenfarget parkas over for et avslappet, utendørsvennlig utseende. Vi elsker polstrede gensere med og uten hette, gensere med vaffelstruktur, blokkstriper eller logo-design som utstråler hygge og trivsel.

Sko og tilbehør som passer skandinaviske forhold

Selv om vi blir mer og mer urbane, er mange av oss glade i å være ute i naturen uansett årstid. Mustang fører tøffe, robuste sko og støvler med gode såler som gjør at du får grep uansett forhold. Både skoene og sålene er av høy kvalitet som tåler tidens tann dersom du tar godt vare på dem. 

Du vil også finne lette småsko, sandaler, skinnbelter og vesker slik at du med enkelhet kan style antrekkene dine til anledningen. Beltene kommer med lekre spenner som pynter opp en jeans eller en kjole. Fullfør din garderobe med fine, varme sokker merket med Oeko-Tex® – her er det ingen skadelige fargestoffer.