Katalog

Populære filter
2 934 produkter
gina.ruhl
gina.ruhl
gina.ruhl·
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Levi's er så mye mer enn bare 501

Det hele startet med et patent i 1873, med en måte å nagle denimbukser på for å øke styrken og holdbarheten, samt tilpasse dem for en tøff dag i gruvene. Disse buksene er det vi i dag kjenner som 501® Original, og hvert år feires fødselen av dette ikoniske plagget. Buksene er like slitesterke den dag i dag, og brukes fortsatt i hele verden. Er det noe disse buksene har, så er det stil, noe du kun finner i bukser med rette ben og knapper i gylfen.

501-modellen finnes i skinny jeans, og kan fullføres med merkets trendy tilbehør. Stilen er ungdommelig og moteriktig, men passer alle garderober og blir brukt av kvalitetsbevisste menn og kvinner i alle aldre.

Sjekk også ut det store utvalget av barneklær. Nå kan selv barn kle seg fasjonabelt med høykvalitets dongeribukser.

Flatterende jeans som kan brukes til alt

Selvfølgelig handler Levi's® ikke bare om bukser. En stor del av tilbudet består av t-skjorter og gensere, i en rekke ulike farger og moteriktig design for yngre og eldre generasjoner. Komfortabel fritidsmote med et sporty preg, er et typisk trekk ved dette merket, som ofte er raffinert med en elegant firmalogo.

Sortimentet inkluderer jeans i alle stiler, samt fritidsklær og tilbehør. Straight, flare, bootcut – valgene er mange. Alt kommer an på hvilken sko du vil bruke, og selvfølgelig anledningen. I dag har vi også high-rise og ribcage-modeller, som er veldig populære blant de yngre. Med en stor variasjon i snittene, kan du velge den typen som passer best til din figur og din smak.

Merket er kjent for sine velsittende modeller, som den originale 501-buksen du helt sikkert husker. Kombiner dem med en skjorte for en uformell look, eller med en kortere genser for en moderne look. Når varmere dager er i sikte, kan du hente frem dongeriskjørtet og kombinere med topper og gensere du allerede har liggende i garderobeskapet.

Levis bryr seg om miljøet

Levi's® jeans varer hele livet. Nettopp fordi de er veldig slitesterke, og fordi de aldri går av moten. Hva er bedre enn et par velsittende, slitte blå jeans for å ta verden med storm.

Denne kolleksjonen, som også holder tritt med de siste trendene og ikke minst de teknologiske nyvinningene, er laget av materialer som gjør merkets produkter til gull i garderoben. Økonomisk produksjon og resirkulering, samt respekt for naturen og dens ressurser er blant Levi's® prioriteringer.

Levi's har systematisk jobbet med å produsere mindre avfall gjennom forskjellige teknologiske prosesser, og har redusert vannforbruket. De anvender resirkulerte materialer fra plastflasker, resirkulert polyester, og naturlige fargestoffer i sine kolleksjoner.