Filter1

Noa Noa
Katalog

201 produkter

Noa Noa ble grunnlagt i 1981 av brødrene Harald og Lars Holstein som et feminint og romantisk alternativ til datidens mote. Kleslinjen har røtter i Danmark, noe som gjenspeiles godt i merkets skandinaviske stil, med mykhet, flotte former og et sofistikert fargepalett. Deres visjon er å inspirere en moderne bohemian livsstil gjennom kunstnerisk og kreativt design. Kolleksjonene er inspirert av det romantiske og lunefulle og byr på tidløse, men samtidig tidsriktige plagg. Noa Noa er i dag solgt i 25 land verden over, et tall som bekrefter deres globale suksess.

Noa Noa - feminint og romantisk!

Med myke, delikate farger og sterke dekorative partier, tilbyr Noa Noa smakfulle kolleksjoner, alle laget av naturlige materialer. Det brede utvalget av kjoler, lekre mønstre, duse toner, lekne blondekanter og innslag av rysjer gir mange kombinasjonsmuligheter. Uansett alder, størrelse og fasong vil du garantert finne noe som passer nettopp deg. Noa Noa tilbyr alt fra små til plus-size størrelser. Om du er invitert i bryllup, skal på jobbintervju eller fest så vil du garantert finne noe som faller i smak i det store utvalget av dameklær fra Noa Noa her på Zalando.no. La deg bli forført av det utsøkte danske designet, det har nemlig vi!

Frakt, retur og kundeservice er gratis hos Zalando.

Returner varene innen 100 dager og få kjøpet refundert.

Se også

Norsk design

Svensk design

Dansk design

Skandinavisk design

Drop waist kjoler

Ballerinasko

Skuldervesker

Støvletter

Lette jakker til dame

A-line skjørt

Feminint og romantisk fra Noa Noa

Kledelig bohemsk i moderne nordisk designtradisjon. Løs og ledig i myke og deilige tekstiler. Produktene bærer preg av enkle, rene snitt med delikate mønstre og detaljer, mens silhuettene er avslappete og trendy. 

Dansk design med fokus på bærekraftige materialer

Er du opptatt av miljøet når du handler nytt? Her kan du finne klær laget i økologisk bomull og lin. Noa Noa er elsket av mange kvinner for sitt fokus på bærekraftighet, så dette er antrekk du kan ha på deg med god samvittighet!

Uansett årstid satses det på myke og komfortable plagg med et avslappet snitt. Her kan du finne alt en kvinne kan ønske seg av komfortable basisplagg som t-skjorter, bukser og kjoler, samtidig som du også vil finne antrekk til mer spesielle anledninger. Vi elsker blant annet de enkle t-skjortene i myk bomull med trekvartlange ermer! Bruk dem sammen med et enkelt skjørt med en sløyfe i livet og et par sandaler for en feminin og tidsriktig look.

Trendy og uformell design for kvinner og barn

Produktene består av tidløse og komfortable plagg med fokus på enkle kjoler, jumpsuits, skjørt og bukser med elastisk linning. Sterke og halvsterke farger kombinert med ruter og striper skaper variasjon. Silhuettene er uformelle, men ikke kjedelige. Kombiner for eksempel en ensfarget maxikjole med et par høye støvletter og en rutete blazer, og du er klar for en dag på jobb. 

Noa Noa designer også for barn, og de lager klær for jenter fra 0-12 år og gutter fra 0-4 år. Her finner du alt fra anvendelige sparkedresser og bodyer til strømpebukser og kjoler i materialer som barn elsker å ha på seg. Klærne kommer i god kvalitet slik noe som gjør dem godt egnet for bruk til flere barn. Gavetips til nybakte foreldre er for eksempel et matchende sett med topp og sparkebukse.