Filter1

Noa Noa
Katalog

214 produkter

null

Feminint og romantisk fra Noa Noa

Kledelig bohemsk i moderne nordisk designtradisjon. Løs og ledig i myke og deilige tekstiler. Produktene bærer preg av enkle, rene snitt med delikate mønstre og detaljer, mens silhuettene er avslappete og trendy. 

Dansk design med fokus på bærekraftige materialer

Er du opptatt av miljøet når du handler nytt? Her kan du finne klær laget i økologisk bomull og lin. Noa Noa er elsket av mange kvinner for sitt fokus på bærekraftighet, så dette er antrekk du kan ha på deg med god samvittighet!

Uansett årstid satses det på myke og komfortable plagg med et avslappet snitt. Her kan du finne alt en kvinne kan ønske seg av komfortable basisplagg som t-skjorter, bukser og kjoler, samtidig som du også vil finne antrekk til mer spesielle anledninger. Vi elsker blant annet de enkle t-skjortene i myk bomull med trekvartlange ermer! Bruk dem sammen med et enkelt skjørt med en sløyfe i livet og et par sandaler for en feminin og tidsriktig look.

Trendy og uformell design for kvinner og barn

Produktene består av tidløse og komfortable plagg med fokus på enkle kjoler, jumpsuits, skjørt og bukser med elastisk linning. Sterke og halvsterke farger kombinert med ruter og striper skaper variasjon. Silhuettene er uformelle, men ikke kjedelige. Kombiner for eksempel en ensfarget maxikjole med et par høye støvletter og en rutete blazer, og du er klar for en dag på jobb. 

Noa Noa designer også for barn, og de lager klær for jenter fra 0-12 år og gutter fra 0-4 år. Her finner du alt fra anvendelige sparkedresser og bodyer til strømpebukser og kjoler i materialer som barn elsker å ha på seg. Klærne kommer i god kvalitet slik noe som gjør dem godt egnet for bruk til flere barn. Gavetips til nybakte foreldre er for eksempel et matchende sett med topp og sparkebukse.