90 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Quay har blitt et superpopulært solbrillemerke og ser ut til å ta oppmerksomheten selv fra tunge designermerker. Disse solbrillene har et originalt design, og mange kjendiser og bloggere har lagt sin elsk på dem, noe som har hjulpet merket å bli en så stor favoritt.

Quay er kjendisenes favoritt

Quay er å sees på sosiale medier fra bloggere og kjendiser over hele verden om dagen. Det australske merket har virkelig klart å designe lekre solbriller som har tatt verden med storm. De har til og med gjort et samarbeid med den veldig populære og kjente Kylie Jenner, som har laget sin helt egen kolleksjon av de kule brillene. Vil du være sikker på å treffe solbrilletrenden, er dette merket et sikkert valg. De fotogene brillene er perfekt for lekre bilder på sosiale medier, da de gir ekstra farger, og morsomme refleksjoner.

Originalt og innovativt design av Quay solbriller

Noe av det som skiller Quay fra andre solbrillemerker er deres nye, innovative og originale design. Merket leker med flere ulike former og fasonger som passer til mange ulike ansiktsformer. Dessuten bringer de på banen en ny måte å bruke farget glass og speilglass. Du finner interessante versjoner av den klassiske cat-eye brillen, samt flere andre varianter av tidligere klassiske solbrilleformer. Det er lett å la seg rive med av denne trenden med mer lekne og fargerike solbriller, som gir sommergarderoben et lekkert løft. Neste ferie ligger disse garantert i strandvesken!