Katalog

Populære filter
2 684 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Name it klær til alle barn

Name it er viden kjent for sitt brede utvalg av barneklær som har et utgangspunkt i et sterkt fokus på dongeri. I dette utvalget finner du funksjonelle klær til alle barn og til enhver smak. Kolleksjonene er varierte og du vil derfor lett finne noe barna liker.

I kolleksjonene til Name it finner du det søte hentesettet til de aller minste som skal hjem etter fødselen, og deretter klær til alle anledninger helt opp til 16-års alderen. Her finner du med andre ord kvalitetsklær til barnet fra den aller første dagen og helt opp i tenårene. Størrelser fra 40 cm til 170 cm.

I det brede utvalget er det klær som er inspirert av barn. Barna kan leke og utforske verden slik de vil, fordi Name it legger vekt på komfort og sikkerhet når klærne designes, utvikles og formes. Klærne er helt enkelt klær laget for barn. Barna skal få delta i sin egen hverdag med klærne som en praktisk støtte til dette.

Trendy til hverdag og fest

Ikke bare holdes barna varme i myk, pustende og isolerende merinoull, sikres badesesongen i stilig badetøy eller får en komfortabel gjøres hverdagen komfortabel i gode hverdagsklær – men her følges også motebildet slik at klærne i tillegg til å være praktiske og sikre, er trendy og stilig. Slik er det derfor mulig å få i både pose og sekk, og dermed faktisk være både trendy og praktisk.

Det aller største fokuset til Name it ligger på komfortable dongeriklær som bukser og jakker, men i sortimentet finner du også festdrakter og dresser til fest og høytidsdager. Eller litt mindre pyntet finklær som kjoler, skjørt, skjorter og pene bukser.

Men utvalget er bredere enn som så. For den mer aktive delen av livet finner du også sportsklær, skiklær og badetøy. Her er også funksjonelt og slitesterkt yttertøy til dagene som brukes ute i all slags vær. Alle klærne er designet med tanke på at barnet skal føle seg komfortabelt og trygt i møte med verden. Detaljene er derfor på plass både for en trendy, aktiv hverdag og til en pyntet festdag.

Bedre materialer for klær og miljø

Dette er en produsent som ikke bare designer praktiske, komfortable klær til barn, men som også fokuserer på å produsere dem på en måte som tar vare på jorden for barna våre. Name it ønsker å minimere den negative innvirkningen på miljøet og velger derfor å bruke økologisk bomull i dongerien sin og i klærne for øvrig.

Økologisk bomull er det materialet som brukes aller mest i kolleksjonene. Ikke bare er dette bra for miljøet, men du kan også se det på den gode holdbarheten til klærne. Klærne tåler rett og slett at barna leker og utforsker verden, samtidig som at klærne tåler å vaskes når de blir skitne. Gang etter gang.

Også polyesteren som brukes i kolleksjonene brukes, med tanke på miljøet. Name it bruker nemlig bare resirkulert polyester. Slik ivaretas miljøet samtidig som at kvaliteten til klærne er høy. Alt sammen som en del av en overordnet bærekraftstrategi.