Katalog

Populære filter
728 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Idrettsstjernen Björn Borg ble verdenskjent for sine prestasjoner på tennisbanen. I dag er han vel så kjent for sitt lekne og fargerike undertøysmerke. Fra starten med boxershorts for menn, er kolleksjonen nå utvidet med treningstøy, sko, solbriller og undertøy for både ham og henne.

Sporty og lekent med Björn Borg

Da Björn Borg entret tennissporten var det ikke bare det fryktløse spillet hans som ga ham fans, men også den upåklagelige stilen med hårbånd og matchende klær. Ikke rart han ble kalt ”Rockestjernen av tennis”. Da han la opp som idrettsutøver startet han sitt eget undertøysmerke. Også på denne arenaen skilte han seg ut med å lage særdeles fargerike boxershorts for menn. Disse ble så populære at jentene begynte å kjøpe herreundertøy til seg selv. Björn Borg syntes de fortjente god passform, så han begynte å lage undertøy også for kvinner.

Stort utvalg fra Björn Borg hos Zalando

Björn Borg har utvidet sortimentet, og nå finner man i tillegg til undertøy, også T-skjorter, treningsjakker, badeshorts, joggesko, tights, topper, badesandaler, treningsbukser, hettegensere, bikinier, badedrakter, solbriller, vesker og skjørt i kolleksjonen. Enten du vil ha tradisjonelle farger, eller innovative fargesterke plagg med spenstige mønstre - så finner du plagget for deg. Det svenske merket eksporterer nå til flere land over hele verden. Zalando fører et utvalg av hele kolleksjonen, og det kommer stadig spennende nyheter i nettbutikken - så sørg for å følge med!

Andre har også kjøpt

Nike Air Max Thea

Nike Stefan Janoski

2XU

Nike Air Max 90

adidas Stan Smith

Aktivitetsarmbånd

Vans Old Skool