Katalog

Populære filter
626 produkter

Björn Borg er mer enn bare klær

Björn Borg er ansett som en av tidenes største tennisspillere, og er kreditert for å ha utviklet en tennisstil som fortsatt er kopiert av neste generasjons spillere - en stil som fikk ham til å vinne 11 Grand Slam-titler. Deretter sjokkerte han tennisverdenen i januar 1983, da han kunngjorde sin permittering i en alder av 26 år. Han tok et steg tilbake og bygget opp sin egen kleslinje.

Björn Borg produserer sportsklær, vesker, dufter og motetilbehør, selv om det er mest kjent for sitt utvalg av designerundertøy for menn og kvinner. Produkter selges på flere markeder, hvorav de største er Sverige og Nederland.

Björn Borg tilbyr mange typer plagg i spennende fargetoner og spennende design. Her finner du motivasjonen til å ta grep. Den viktigste faktoren er imidlertid at antrekket er attraktivt og behagelig, noe som er avgjørende for fysisk aktivitet. Klærne er upåklagelige, selv etter langvarig bruk fordi selskapet bryr seg om den beste kvaliteten på alt fra snitt til finish.

Spennende Björn Borg-klær i mange nyanser

Björn Borgs badetøy-, undertøys- og fottøykolleksjon vil bringe farger i livet ditt. Dette svenske merket er kjent for å bruke lyse, spennende nyanser og toner som vil få frem stilen. År etter år holder Björn Borg sine kolleksjoner seg relevante og moteriktige, samtidig som de leverer på kvalitet og funksjon.

Overlegenheten i tekstilene som brukes i Björn Borgs design er spesielt bemerkelsesverdig. Hver sesong henter det svenske selskapets designere inspirasjon fra verdens catwalks for å produsere banebrytende, fristende design.

For de som setter pris på moderne og uformell mote, tilbyr merket stiler fra de mest vågale til de yngste, samt høykvalitetsklær for menn og kvinner.

Björn Borg er brukervennlighet og miljø

Serien har alt du trenger for å se bra ut til enhver anledning. En hvit t-skjorte kombinert med et hvitt plisseskjørt eller shorts, som skaper et komplett hvitt utseende fra topp til tå for en proff look.

Det høy komfortnivået, brukervennligheten og bærekraften til klærne gjør det til en av markedets ledende merker på sitt område. Björn Borg vil finpusse ferdighetene til spillet og for å oppnå perfeksjon.

Bomull er et veldig populært materiale, men utgjør en miljøutfordring fordi det trengs mye vann og kjemikalier for å produsere tekstiler av bomull. Selskapets strategi er å følge utviklingen og finne alternative materialer med mindre miljøpåvirkning. De sikrer også at folk som produserer produktene deres gjør det i et trygt miljø og under gode arbeidsforhold.