Populære filter
56 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Alexander McQueen  – solbriller for den motebevisste

Liker du å skille deg ut? Ønsker du deg et helt eget og unikt uttrykk? En solbrille fra den ikoniske designeren Alexander McQueen er et fashion statement i moteverdenen, og en perfekt investering for individualisten.

Ikonisk design og rebelsk luksus

Den ikoniske designeren satte sitt preg på moteverden, og merket hans fortsetter med det også etter hans tragiske død. Mange husker ham som det motegeniet han var, med sine provoserende moteshow og sin rebelske stil. Under ledelse av Sarah Burton har arven blitt ivaretatt, samtidig har hun tilført en ny feminitet og sofistikerte kreasjoner. Fremdeles ser vi likevel Alexander McQueens utfordrende og luksuriøse stil på brillene, noe som vel kan sies å være hans varemerke.

Dette er briller for de som vil bli sett, og som er bevisste på sin egen stil og sitt eget uttrykk. Et par solbriller fra Alexander McQueen setter prikken over i-en, uansett antrekk.

En oppgradering av solbrillesamlingen din

Bygger du din egen solbrillesamling? Da trenger du en Alexander McQueen i kolleksjonen din. Vi anbefaler å ha en klassiker i sort eller brun havana med litt kraftig ramme, perfekt for en luksuriøs og sofistikert storby-look. Du finner flere varianter i kolleksjonen, hvor hver modell utstråler individualitet i form av et unikt design. 

Du kan også supplere med en pilotbrille eller den trendy cat eye-modellen for en mer avslappet stil og mer variasjon. 

Uansett hvilken modell eller farge du velger, så vil du finne mange muligheter for å skape et helt spesielt uttrykk i denne kolleksjonen. Med en av disse solbrillene skiller du deg ut i mengden, akkurat som designeren selv.