Populære filter
355 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Få selvsikkerhet med Agent Provocateur

Selvsikkerhet kommer innenfra, så hvorfor ikke la de første plaggene du tar på deg gi deg en skikkelig selvsikkerhetsboost? Hos Zalando finner du et stort utvalg av Agent Provocateur, så du kan velge dine nye favoritter.

Her kan du velge blant alt fra basisundertøy og badekåper, til luksuriøse elementer og nattskjorter. Enten du er på utkikk etter noe til hverdags, eller om du har en spesiell anledning i tankene, så kan det være spennende å bla gjennom vårt utvalg av Agent Provocateur.

Og hvem sier at du ikke kan bruke spennende undertøy på en helt vanlig torsdag? Du fortjener å føle deg på ditt beste, og når du investerer i og bruker lekre BH-er og underdeler til hverdags, så vil nok en selvsikkerhets- og powerboost følge med.

Plagg fra Agent Provocateur for den lekne og den sofistikerte

Enten du ser etter noe flørtete og lekent eller noe mer stilrent og sofistikert, så kan Agent Provocateur ha noe for deg og din smak. Eller kanskje du rett og slett er ute etter den perfekte kosedressen, ideell for lange kvelder på sofaen med en god film og dine favorittsnacks? Da kan du i så fall gå for en dress i 100% bomull, med åpne skuldre og rund hals, for stil og komfort i ett.

Skal du på en herlig ferie eller bare ønsker å føle deg lekker hjemme, så kan en nattskjorte i silke og elastan gjøre jobben. Blondedetaljer og spagettistropper – og ikke minst den dype v-halsen og splitten – gir deg selvsikkerheten du fortjener, både på ferie og til hverdags.

Miks den herlige nattskjorten med en deilig badekåpe, enten i matchende farge eller med et lekkert mønster, for et perfekt lounge-antrekk. Lange morgener og sene kvelder har aldri vært bedre.

Nyt livet med Agent Provocateur

Det er vel ingenting som føles så bra som å føle seg bra, og med plaggene fra Agent Provocateur, som du finner her hos Zalando, kan du oppnå nettopp denne godfølelsen. Silke og sateng føles mykt mot huden og gir et luksuriøst uttrykk som er vanskelig å motstå.

Når du blander denne silken med elastan og elastiske linninger, så får du plagg som er enda mer behagelige, og som enkelt kan ta opplevelsen til neste nivå. For å gå kledd i Agent Provocateur er faktisk en opplevelse.

Se gjennom det store utvalget av dette luksuriøse merket her hos Zalando, og velg din favoritt. Om du ikke må velge flere.