Katalog

Populære filter
89 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Custommade for den særegne

Hva viser vel frem personligheten din mer enn stilen din? Det er jo nettopp derfor fenomenet «personlig stil» er så relevant, fordi det er en effektiv måte å signalisere til verden hvem vi er, og hva vi står for.

Her hos Zalando finner du en mengde klær og tilbehør fra Custommade; et merke som lar deg finne fram til din særegne stil, med full kontroll på motebildet. Her finner du alt fra strukturerte topper, til sko med herlige, unike designelementer, slik at du kan skreddersy din look til din personlighet.

Se gjennom utvalget av Custommade her hos Zalando, og oppdater garderoben din til å virkelig vise hvem du er – så er du klar for alt.

Bli en av et slag med Custommade

Det er ikke alltid at absolutt hele antrekket trenger å være iøynefallende. Her hos Zalando kan du finne plagg fra Custommade som sammen med de ”vanlige” jeansene, eller den ”vanlige” ytterjakka, kommer til å gjøre deg til det iøynefallende elementet.

Når du velger en såkalt «statement piece» sammen med et ellers tilsynelatende nedtonet og enkelt antrekk, kan det ha langt større effekt enn om du går for spennende designelementer og farger og mønstre over hele linja. Ta for eksempel favorittjeansene dine, og tilføy en strukturert topp fra Custommade, så har du et stilriktig, stilsikkert og selvsikkert antrekk, som glir rett inn i – og skiller seg ut – i det urbane bybildet.

Eller kjør på med et par Custommade-sko i lilla fløyel, kombinert med et antrekk i en ellers nøytral fargepalett. Match gjerne med et par øredobber eller solbriller, for en enda mer gjennomført look.

Klar for enhver anledning

Her hos Zalando finner du klær fra Custommade som passer til enhver anledning. Skal du på kontoret, kan du finne et par stilige highwaist-bukser i rutet mønster. Sammen med en hvit skjorte og et par svarte hæler, vil du ose av profesjonalitet.

Er det en kveld ute med vennegjengen som står for tur, kan du gå for en spennende svart kjole med slips og kragedetaljer, i et herlig blondelignende materiale. Kjør på med hvite sneakers for å holde ut på dansegulvet, eller favorittpumpsene dine dersom kvelden tilbringes på restaurant.

Trenger du å friske opp skogarderoben, kan et par hæler med blomsterdetaljer passe like bra til jobben som til sommerfesten, og alt der imellom. Et par slike sko skinner like gjerne med et par jeans som med den ensfargede sommerkjolen.