Katalog

67 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Custommade er et dansk klesmerke som designer moderne klær med et feminint uttrykk. Blant utvalget finner du en rekke lekre kjoler, skjørt og bluser som passer perfekt inn i både fest- og hverdagsgarderoben. Disse plaggene kan du mikse og matche for en leken og fargerik stil.

Custommade året rundt

Dette merket har etablert seg som en av de mange favorittene innen skandinavisk design og mote. Hodene bak disse klærne er flinke til å utnytte mulighetene bak mønstre og farger. Det er gjennomgående mye bruk av lette og elegante stoffer, som brukes blant annet i bluser og skjørt. Disse er perfekte plagg for sommergarderoben. Da får du et lett og ledig antrekk, som passer fint i varmere temperaturer. Vil du ta med deg noe av dette inn i vintergarderoben, kan du for eksempel bruke en elegant bluse i lett stoff til et skinnskjørt eller en god jeans. Dette er kontraster som skaper et stilig og moderne uttrykk.

Custommade for en feminin garderobe

Custommade er et merke som har fått til å mikse modernitet med tradisjonelle silhuetter. De fører en meget feminin stil, som spiller på mye midje, lange eller knelange skjørt og ellers plagg som er flatterende for den feminine fasong. Så og si alle plaggene er sydd slik at du får frem en lekker midje. Dessuten er det en mengde a-linje skjørt, blonder og små detaljer som får frem et søtt uttrykk. For de fleste av plaggene er det passende med høye hæler eller sandaler, eller et par ballerinasko. Dette er et av de skandinaviske merkene som har gått bort fra det androgyne og møtet mellom maskulint og feminint, men heller fører moderne femininitet hele veien. Likevel bevarer de et moderne uttrykk som er svært allsidig.

Sjekk ut