Katalog

Populære filter
277 produkter

Komfortable sko er trendy, og det er vi alle glade for! Birkenstock er de populære fotformskoene som har vært i vinden i lang tid nå. Hver sommer er de å se i utallige modeller og farger på føttene til festivalgåere, strandløver og overalt ellers. Fokus på komfort, og det enkle designet har gjort denne skoen til en sikker vinner.

Komfortable Birkenstock

Komfort og trend er to ord som går hånd i hånd. Og Birkenstock har funnet den rette oppskriften. I disse skoene kan du glemme gnagsår og andre vondter. De er nemlig utviklet spesielt etter fotens form, og det merker du når du prøver de. Sålen er laget basert på fotens eget avtrykk, og skosålen er tykk nok til å gi foten god demping. Disse ergonomiske skoene kommer i mange modeller, som den klassiske Arizona. Denne har som regel såler av kork, og skinnreimer over vristen. Materialene som merket bruker til sine sko er svært holdbare, og du kan regne med å ha disse i mange år. Det er rett og slett vanskelig å slite de ut, uansett hvor mange sommerdager du har de på føttene.

Ulike modeller fra Birkenstock

Den klassiske varianten av Birkenstock er også den som er mest kjent. Men det finnes massevis av andre modeller, både av den solide typen, og de mer feminine variantene. Vil du ha den klassiske modellen med reimer over vristen kan du velge mellom mange ulike farger, og ulike materialer som skinn eller plast. Alt fra jordfarger til sprek rosa og glitter er å velge blant det store sortimentet. Uansett hvilken modell du velger vil du ha den samme, ergonomiske og behagelige sålen som tar godt vare på føttene dine. Dette er sandalene som har kommet for å bli.