Populære filter
6 660 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Vær aktiv hver dag med adidas Performance

Du lever for ytelse, og med adidas Performance kan du ta med deg både sporten og denne innstillingen inn i hverdagen. Enten det er den perfekte joggebuksa, som gjør street stylen din komplett, eller et par sneakers som utvilsomt skriker stil, kan du finne det her blant utvalget av adidas Performance hos Zalando.

Hva med en joggebukse med klassiske 3-Stripes og Trefoil, i ikonisk svart og hvitt? Stoffet er laget av bomull, polyester og viskose, og du får en elastisk linning med strammesnor, slik at du kan få en behagelig passform.

Og vet du hva som passer utmerket med en herlig adidas Performance joggebukse? Det stemmer – et par adidas performance sneakers. Du finner mange modeller og stiler, og et godt alternativ er et par i nøytral svart, som går til ethvert antrekk, enten det er jeans eller treningstøy. Du får disse også i hvitt.

adidas Performance for de minste

Det er ikke bare voksne som kan nyte godt av de herlige plaggene, som finnes blant utvalget av adidas Performance hos Zalando. Her får du også klær for junior.

Hva med et sommersett med shorts og t-skjorte, med klassisk Disney-grafikk og 3-Stripes? Dette settet er laget i 100% bomull, så minstemann kan holde seg så behagelig som mulig – hele sommerdagen.

Du kan også finne herlige sneakers til barna. Hva med et par joggesko i tekstil, med praktisk borrelåslukking? Her får du selvfølgelig også 3-Stripes og Trefoil – full stil for de minste, altså.

Ikke bare prestasjon i fokus

Mange av klærne og mye av tilbehøret du finner fra adidas Performance her hos Zalando, har ikke bare prestasjon og ytelse i fokus – her gjelder også bærekraft. Produktene er selvfølgelig fortsatt høytytende, for bærekraft og prestasjon kan så klart gå hånd i hånd.

Du finner for eksempel klær laget med resirkulerte materialer, som resirkulert polyester, noe som bidrar til et renere miljø, blant annet. Hva med en klassisk t-skjorte med 3-Stripes og Trefoil i herlig jerseymateriale – komplett med miljømerking. Denne overdelen passer like godt til trening som sammen med et par jeans og stilige sneakers.

Eller hva med et par høytytende tights med resirkulert polyester og elastan? Her får du både god passform og god samvittighet. Tightsen er perfekt til løping, og materialet er pustende og hurtigtørkende, slik at du kan yte og nyte hvert sekund. Se gjennom utvalget av adidas Performance her hos Zalando, og finn dine nye favoritter.