Populære filter
327 produkter

Den italienske designeren Roberto Cavalli er kjent for sin ekstravagante stil med dyreprint mønstrede plagg. I sin ungdommelige linje Just Cavalli viderefører han dette med en rock n´roll tvist. Her hos Zalando har vi valgt ut det beste fra dame- og herrekolleksjonen for deg som liker plagg med det lille ekstra.

Dyrisk mote fra Just Cavalli

Roberto Cavalli har hatt stor suksess med sin mer ungdommelige linje Just Cavalli. Han har tatt med elementer fra sin hovedkolleksjon, samtidig som han tilfører mer lekne detaljer og mønstre. Cavalli har patentert en spesifikk måte å kombinere ulike lærmaterialer på, en lappeteknikk han benytter i både skjørt og skinnjakker i Just Cavalli kolleksjonen for et spennende og unikt uttrykk. Elementer av skinn kombineres gjerne med tøffe t-skjorter med dyreprint og leopardhoder. Som en kontrast lager han også de lekreste kjoler, som for eksempel en glitrende glamorøs kroppsnær sølvkjole som toppmodell Bella Hadid bar under Cannes festivalen. Av en rekke modeller som har frontet Just Cavalli finner vi blant annet den norske modellen Frida Aasen.

Rock n´ roll og leopardprint

Er du på jakt etter plagg med unike detaljer som nagler, ulike mønstre og glidelåser bør du snarest sjekke ut Just Cavalli kolleksjonen. Kanskje kan det friste med en dongerijakke eller et par mokkasiner i leopardprint? En veske med stjernemønster? Høye eller lave joggesko i metallfinish med fargerike detaljer? Eller hva med et par lave lilla gummistøvler med stor logo i gullbokstaver? Just Cavalli er kolleksjonen for deg som våger å skille deg ut og ikke er redd for å utfordre det tradisjonelle. Finn din indre rockestjerne med kolleksjonens beste plagg her hos Zalando.

Andre har også kjøpt