Populære filter
51 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Notes du Nord for en unik stil

Finn din unike stil i den danske merkevaren Notes du Nord. Designerne bak merket plasserer seg akkurat der den unike kvinnen finner sin internasjonale stil, og de vet hvordan de skal kombinere snitt med mønster og farger for at du skal kunne føle deg like unik som du er.

Sett sammen en lekker bluse med et skjørt eller en smart shorts, og du har akkurat det antrekket du trenger for å imponere på jobben. Eller kanskje du skal ut på en uformell middag eller imponere din neste date?

Notes du Nord har en bred kolleksjon som du kan fråtse i og hvor du finner akkurat den skatten som gjør garderoben din spennende. Finn dine nye nøkkelplagg her hos Zalando.

Sterkt internasjonalt uttrykk med Notes du Nord-plagg

Etter oppstarten har Notes du Nord vokst seg internasjonale med sitt uttrykk, og du kan gå inn i lekre butikker helt fra Norge til New Zealand og handle personlige, elegante antrekk som komplimenterer kroppen din. Du kan også finne kolleksjonene her hos Zalando.

Fokuset ligger på det unikt elegante og på de vakre formene og fargene som du kan finne i hver kolleksjon. Vakre detaljer i bluser og cardigans gjør at du enkelt kan kombinere Notes du Nord-plagg med andre kvalitetsklær.

Myke jeans eller kule joggebukser er bare noe av utvalget som du finner i den brede kolleksjonen fra Notes du Nord. Selv om kjolene er så lekre i detaljer og tekstiler at du aller helst vil pynte deg hver dag, finner du også jeans som under en finstrikket genser med puffermer er perfekt til en kveld på byen. Du finner både basisplagg og unike perler i kolleksjonene fra Notes du Nord, slik at du kan bygge opp garderoben din med bare klesplagg fra dette merket. Fargene og snittene gjør det enkelt å sette sammen forskjellige antrekk, og også ulike looks til både vinter- og sommersesongen.

Bærekraft i alle ledd

Danske designere legger mye vekt på detaljene og gode råvarer som slitesterke tekstiler med et fall som passer snittet, men de er vel så nøye med å velge bærekraftige produkter for å skåne verden. Notes du Nord er intet unntak.

Kjenn kvaliteten i et klesplagg fra Notes du Nord og du forstår nettopp hva det er snakk om. Bomullen er økologisk og polyesteren er resirkulert, og kvaliteten som du kjenner mot kroppen er bedre enn noen gang før. Det skal føles bra å være unik.