Katalog

Populære filter
568 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Hvis det finnes ett eneste plagg som de fleste i verden har sett eller eid til tider, så er det nok en caps. For de som virkelig er kjennere, finnes det nesten bare ett merke som duger også, og det er New Era. New Era har vært med på å utforme capsen slik vi kjenner den i dag, og siden 20-tallet har utallige former og fasonger, modeller og utgaver sett dagens lys fra dette merket. Når et merke klarer å overleve og blomstre så lenge som dette, har det helt klart noe ekstraordinært å bidra med.

Bli med inn i en ny æra, med New Era

Hvis det er et tilbehør som kommer til å følge oss videre, uansett hva motebildet sier, så er det capsen. Hodeplagget som vi alle kjenner så godt, har utviklet seg mye siden den gang det først ble sett, og de ser ikke ut som kopier lenger. Det kan vi kanskje takke New Era for, som siden 20-tallet har vært med på å utforme de versjonene vi har rukket å bli glade i. New Era har også levert capser til mange av de aller største franchisene i verden. Det er derfor du ser mange av de aller mest kjente merkevarenavnene pryde både forsiden og baksiden av disse capsene. Det skal godt la seg gjøre å slå ekte kvalitet, og det har skarene med fans som dette merket har opparbeidet seg, gjort klinkende klart.

Caps til alle, caps til deg!

Hos Zalando finner du en nettbutikk som rett og slett renner over av mote og stil, og New Era presenterer deg for uformelt tilbehør som slår det meste. Capsene vi har lagt opp her i nettbutikken holder akkurat den kvaliteten du forventer fra New Era – oppdag disse udødelige klassikerne i dag!

Sjekk ut