Katalog

247 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Ønsker du deg sporty, fleksible klær som tåler både saltvann og snø? Da er O´Neill merket for deg. Fra sin spede begynnelse som surfebutikk i et garasjelokale i California i 1952, har merket vokst seg stort internasjonalt, og er nå synonymt med en sporty look med høy kvalitet.

Sporty og fargerik med design fra O´Neill

Jack O´Neill var lidenskapelig opptatt av surfing, og bestemte seg for å utvikle klær han kunne utfordre bølgene i uten at det gikk på bekostning av bevegelse eller fleksibilitet. Det resulterte i gode badeshortser og våtdrakter. Etter hvert utvidet han kolleksjonen sin til å inneholde klær for både kvinner og menn, både unge og voksne. I dag kler folk over hele verden seg i de fargerike og komfortable plaggene fra O´Neill kolleksjonene. Har du vært på stranden har du trolig flere ganger sett den gjenkjennbare O´Neill logoen på en t-skjorte, shorts eller en bikini.

Leken og funksjonell garderobe

Zalando har valgt ut et bredt spekter av O´Neill flip flops, badedrakter, bikinier, t-skjorter, shorts og tights - men også bukser, gensere og ytterjakker for å bruke i snøen når man står på snowboard eller nyter after ski etter en dag i bakken. O´Neill har skapt et innovativt merke som fortsetter å inspirere sporty og lekne mennesker over hele verden. Fargerike klær, med spenstige fargevalg og mønstre. Klikk deg hjem noen nye strandklær til neste badeferie, eller bli den kuleste i skibakken med design fra O´Neill. Du finner det beste her i nettbutikken hos Zalando!

Andre har også kjøpt

Nike Air Max Thea

Nike Stefan Janoski

2XU

Nike Air Max 90

adidas Stan Smith

Aktivitetsarmbånd

Vans Old Skool