Katalog

Populære filter
300 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Kle deg etter været med O’Neill

Enten du er på jakt etter adrenalin og skal suse nedover skibakkene, eller om du lengter etter en dag ved strandkanten, kan du finne det du leter etter av klær og tilbehør fra O’Neill her hos Zalando. Er snowboard ditt foretrukne fremkomstmiddel når snøen kommer kan du for eksempel gå for en stilig snowboardjakke, med overmateriale i 100% polyester og varmt fôr av 100% polyamid. På denne måten beskytter du deg mot både vind og snø mens du fyker nedover bakkene. En god hette og høy krage gir ekstra beskyttelse, og lommer med glidelås passer på eiendelene dine. Dette er plagg med kvalitet og funksjonalitet i alle ledd.

Gjør deg klar for varmen med O’Neill

Enten sommeren har inntatt landet eller om du selv drar på reise for å finne den, kan du uansett nyte av badetøy fra O’Neill. Hva med en badeshorts i polyamid med polyesterfôr, lommer både på sidene og bak, og strammesnor i livet? Denne varianten får du i flere ulike farger slik at du enkelt kan finne en som faller i smak.

I vårt utvalg av badetøy fra O’Neill finnes det en rekke passformer og modeller for enhver smak. En bikini i en sprek farge, med høyt liv og halterneck, er en showstopper uansett! Materialer av polyester og elastan sørger for god passform og komfort.

Eller kanskje er du av typen som trekkes mot mønstre og unike detaljer? Blant deres store utvalg finner du blant annet en bikini med moderne blomsterprint og sløyfedetalj. Her får du en topp med polstring uten bøyler, lukking bak og justerbare stropper.

Topp det hele med O’Neill

I utvalget av klær fra O’Neill, som du finner her hos Zalando, er det ikke bare enten eller – ikke bare kaldeste vinter og varmeste sommer. For alle dagene som ligger et sted midt imellom kan du også nyte av plagg fra O’Neill.

Hva med en stilig beanie i enten rosa eller grønn, som gjør seg utmerket både vår og høst? Et ribbestrikket stoff gir god passform og elastisitet, slik at lua sitter som den skal og er behagelig å ha på.

Er du på utkikk etter et godt mellomlag kan en fleecegenser være svaret. Da kan du for eksempel velge en genser laget med resirkulerte materialer. For å sette prikken over i-en på nesten hvilket som helst antrekk kan du gå for en stilig lue med dusk.