Populære filter
601 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

BDG by Urban Outfitters for unge urbanister

Sjekk ut Urban Outfitters sin fantastiske kolleksjon, BDG, hos oss. Som navnet tilsier, er dette et merke for de som liker ung og urban mote. De har alt fra jakker, bukser, topper, treningsklær, sko, tilbehør, t-skjorter, undertøy og masse kult retro!

Amerikansk ungdomsmerke tar verden med storm

Urban Outfitters startet i Philadelphia i USA på 70-tallet og har vokst til å bli en global kjede med over 200 butikker i USA, Canada og Europa. Den lekne og inkluderende, urbane stilen har slått an hos tenåringer og unge voksne verden over, og vi digger det de står for.

Med et ønske om å skape mote for unge urbanister, har merket laget klær som representerer lekenhet, kreativitet og som ønsker å bygge kulturforståelse. Dette gjenspeiles i produktene som gjerne kommer med tidsriktige, kulturelle hentydninger og budskap, som signaliserer samhold, forståelse og respekt på tvers av kulturer. 

Kanskje er de mest kjent for de legendariske og kreative t-skjortene sine. De har et rikt utvalg av unike t-skjorter som skiller seg ut med viktige budskap og motiver. T-skjortene kommer ofte i serier med kjente figurer eller trendy tekster, for eksempel at det er viktig å bruke stemmeretten sin. Det heier vi på, og skjønner godt hvorfor disse t-skjortene har blitt så populære. 

Et rikt utvalg av klær i alle kategorier  

En annen ting som kjennetegner kolleksjonen BDG by Urban Outfitters, er det rike utvalget av klær i nær sagt alle kategorier. Her finner du alt du trenger, og mer til. I kolleksjonen finnes alt av bukser i moderne stiler og alle farger du kan tenke deg, en mengde topper og gensere med sprekt design, en rekke tøffe jakker i friske farger, undertøy, treningstøy og selvsagt de legendariske t-skjortene.

Stilen har blitt beskrevet som hipster, men egner seg for alle som ser etter et eget uttrykk. Det store utvalget gjør at du lett kan sette sammen plagg til din egen stil, eller lage deg en garderobe med plagg som kan brukes til flere anledninger og i en rekke kombinasjoner.

Den inkluderende stilen og de tidsriktige budskapene, kombinert med det store utvalget og fine designet, gjør at vi liker merket kjempegodt  – som så mange andre!