Katalog

Populære filter
218 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Kangol på toppen

Først kom hatten for rundt hundre år siden. Jachues Spreiregen begynte å importere bereter fra Frankrike til Storbritannia, og la dermed grunnsteinen for Kangol med denne tidløse klassikeren som du alltid finner i sortimentet.

Etter hvert ble Jacques selv mer og mer involvert i produksjonen og distribusjonen av beretene, og i 1938 fant han endelig på navnet Kangol for å skille seg ut fra konkurrentene. Dette ble et kvalitetsstempel, der K kom fra knitting (strikking), ANG fra angora og OL fra wool (ull).

Det svingende sekstitallet kom med en ny popularitetsbølge for Kangol, og de utvidet til flere spennende hatter. Flere kjendiser har sverget til Kangol, og med den høye kvaliteten har merket solide røtter helt inn i vår tid.

Kangol bærekraft fra a til å

Den herlige bøttehatten er populær fra Kangol, og med en brem som beskytter mot sola, kan den brukes overalt. Her kan du velge mellom kontrastfylte mønstre, eller bare noe helt enkelt, alle i bærekraftige fibre.

Den kule kenguruen på toppen av Kangol-logoen får ofte folk til å tro at den kommer fra Australia, men det er faktisk navnet som har inspirert til den. Den pryder nå mer enn bare bereter, capser og bøttehatter. Nå finner du også en kleskolleksjon i den samme bærekraftige utførelsen, gjerne med unike snitt. Som alltid er designerne nøye på tekstil- og materialvalg, og de velger alltid den bærekraftige kvaliteten.

Avslappet stilig

Med en rekke hettegensere og joggebukser, samt stor fokus på den myke kvaliteten, er du sikret en avslappet stil. Tekstilene er slitesterke, og varer sesong etter sesong for en bærekraftig garderobe. Se etter de fargene du liker, og sikre deg favorittene.

En varm fleecegenser holder deg varm på kjølige dager, og myke t-skjorter kjøler på varme dager. Kangol følger motebildet, og kommer stadig med nye, kule kolleksjoner som det bare er å velge og vrake i. Det er lett å finne komfortable klær som på samme tid er stilige i disse kolleksjonene.

Enten du faller for klassikeren av ull, eller om du finner deg en bøttehatt i fuskepels, kan du nå kle deg fra topp til tå i herlige Kangol. Det handler fortsatt om beret, bøttehatter og kapser, men nå handler det også om herlige kolleksjoner med noe for enhver smak. Her finner du bærekraftige produkter i alt fra treningsklær til kule fritidsklær, og varme ytterjakker. Kvaliteten ligger der den alltid har vært, helt oppe på øverste hylle.