Katalog

Populære filter
595 produkter

Lett på foten med ASICS på laget

ASICS stakk hodet frem for første gang allerede i 1949 i Japan, og har etablert seg som en pioner innen sportsutstyr. Her kombineres banebrytende løsninger med stilsikre designs, farger og former, til kreasjoner vi ikke glemmer med det første.

Opp gjennom tiårene har ASICS utviklet noen av de mest avanserte sportsskoene og -plaggene på markedet. Det inkluderer skomodeller med den berømte GEL-teknologien, som leverer demping og støtte på neste nivå, og plagg som puster og er fukttransporterende mens du skrur opp treningsintensiteten.

ASICS fokuserer ikke bare på ytelse – nå for tiden handler det mye om miljøet også. Produksjonsmetoder og materialer forbedres for å minimere miljøpåvirkningen, og gjør disse kolleksjonene til utmerkede valg for miljøbevisste forbrukere som vil ha alt i samme pakke.

Design møter treningsteknologi

Treningsteknologien til ASICS er en av hovedgrunnene til populariteten gjennom tidene. Det iøynefallende designet er et annet. Produktene herfra designes med tanke på behovene til brukerne, enten det gjelder løping på asfalt, i parken, på bane eller terrenget. Med ergonomi og komfort sørger ASICS’ kreasjoner for at hvert skritt føles bedre enn det forrige.

ASICS' engasjement for forskning og utvikling har ført til lanseringen av flere innovative serier. Modellene oppdateres og utvikles hele tiden for å møte forskjellige behov, fra stabiliteten til dempingen, for en skreddersydd løpeopplevelse.

Mijøfokus, bærekraft og innovasjon

For de fleste av oss er miljøet viktig, og ASICS ligger ikke bakpå. Her strebes det etter å redusere karbonfotavtrykket, med innovative løsninger som bruk av resirkulerte materialer og mer energieffektive produksjonsprosesser. Akkurat som deg, tar disse designerne og skaperne ansvar for å gjøre ting lettere for planeten vi deler.

Hos ASICS strekker det engasjementet seg også til ulike sosiale initiativ og partnerskap med organisasjoner som fremmer fysisk aktivitet. Ved å investere i samfunnet, forsøker merket å skape en bedre verden gjennom sport og bevegelse.

Finn dine nye treningspartnere i kolleksjonen fra ASICS hos Zalando

Å velge sko fra ASICS kolleksjonen betyr å velge kvalitet, komfort og bærekraft. Med en rik historie og en lys fremtid, fortsetter merket å innovere og inspirere. Enten du ser etter det nyeste innen løpeteknologi eller har en plan om å oppgradere treningsgarderoben din med funksjonelle og stilsikre plagg og fottøy, har ASICS de perfekte produktene.

Hos Zalando finner du et bredt utvalg, fra de nyeste skomodellene til treningsklær. Ta steget ut i en bedre treningsopplevelse ved å utforske ASICS-kolleksjonen her hos Zalando i dag.

Grip sjansen til å oppleve en optimal kombinasjon av performance, stil og bærekraft, bare et par klikk unna. Her finner du kreasjonene til et virkelig ikonisk merke, så du finner nye favoritter blant sko og treningsklær som ikke bare ser bra ut, men også får deg til å føle deg fantastisk.