Katalog

Populære filter
693 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Enkle mosjonsturer, lette joggeturer eller knallhard trening til maraton. Uansett hva som er ditt mål er det litt enklere å kunne nå det med riktige joggesko! Med avanserte tekniske egenskaper og god demping, sikrer skoene en riktig belastning på foten når du er i aktivitet. Både for økt velbehag under treningen, men også for å hindre skader som setter deg tilbake.

Alle kjenner igjen en Asics sko

Det er lett å spotte en Asics sko selv fra lang avstand. Naturligvis har hver sko unike egenskaper og farger, men det er én ting som aldri forandrer seg. Vi snakker naturligvis om denne "A"-en som ligger på skrått langs skoen, og bringer både ekstra farge og personlighet til hver eneste joggesko. Hver "A" matcher nemlig resten av skolen, og byr på lekre detaljer som gir skoens design et ekstra løft. Enten det bare er en elegant nyanseforskjell i fargen fra resten av skoen, eller knasje farger som skaper en tøff kontrast, er dette den lille detaljen som kan gi treningsantrekket en ekstra edge.

Gi treningen et løft med Asics sko

Dette er et merke med lang erfaring. I 1949 startet Mr. Kihachiro Onitsuka produksjonen av baseballsko, som raskt utviklet seg til så mye mer enn det. I 1977 fikk dette japanske merket navnet Asics, inspirert av den latinske frasen som på norsk betyr "en sunn sjel i et sunt legeme". Med et fokus på tekniske sko for en optimal treningsøkt, kan du lett ta treningen til et nytt nivå. Velg gjerne en sko med nøytrale farger, som sort, grått eller hvitt, fort å lett kunne matche ethvert treningsantrekk. Eller kanskje du foretrekker en sko med knasje farger som viser hvem du er? Uansett hva du velger så er det enkelt å finne skoene som matcher både din personlighet og treningsantrekk.