Katalog

Populære filter

Kult design hos Edited

Noen ganger dukker det opp et merke med klær og plagg som er så stilige at du bare må sjekke det ut nærmere. Edited som du finner hos Zalando er et av disse merkene. Her kan du skaffe deg et stort antall klesplagg som kombinerer feminin klesmote med smarte detaljer og fine løsninger. Det betyr plagg av ypperste kvalitet, som vil holde passformen, samtidig som at de er slitesterke og sitter godt.

Moderne snitt og passform fra Edited

Det er mange ting som skal stemme for at et klesplagg skal fungere godt på kroppen. Riktig passform, størrelse og design er noen av faktorene som behøves for at klær skal føles bra. Hos Edited finner du et bredt utvalg av plagg som er utformet for å passe alle kroppsformer. Gjennom sitt fokus på kropp og design har merket laget en rekke topper, gensere og annet som fungerer like bra for alle former og størrelser uansett. Dette betyr at du enkelt kan finne noe som passer til akkurat din stil og kombinere det med klesplagg du allerede har på en enkel måte.

Her er det lett å finne inspirasjon for alle som vil kaste på seg et stilig og elegant antrekk. Det er alltid lett å style de ulike plaggene som du finner hos Edited. Her er det fokus på et tidløst design og det gjør at du alltid finner noe som vil passe dine behov. Enten det er sommer eller vinter, så vil du enkelt kunne tilpasse stilen på en god måte ved å legge til jakker eller annet tilbehør. For deg som ønsker en mer overdådig stil så kan du fint kombinere plaggene med smykker eller ringer, dette er med på å skape et unikt uttrykk. Edited sin filosofi er basert på trendy, men klassiske og stilsikre kombinasjoner. Dette gjør det enkelt å bruke disse klesplaggene til hverdags.

Fokus på miljø hos Edited

Når det gjelder miljø så er mange av plaggene fra merket laget for å være bærekraftige. Bruk av resirkulerte materialer er noe som går igjen i merkets design, og du finner et stort utvalg av plagg som består av materialer som har vært brukt tidligere. Dette reduserer utslipp og bidrar til at du kan være med på å minske ditt eget fotavtrykk. Du finner også naturlige fibre som ull eller kasjmir i kolleksjonen. Dette er en fordel for alle som leter etter kvalitet.