Katalog

Populære filter
111 produkter

Lykke i Happy Socks farger

Det var en gang to svenske venner som ville farge verden med glade sokker. På en grå hverdag i april 2008 fant de ut at de ville spre lykke gjennom fargerike sokker, og nå har de spredt seg til 90 land over hele verden.

Barnas favorittfigurer på føttene eller tacotull til damene

Selv om dette er noe som vi har sett til barn før, så har Happy Socks det lille ekstra til barn også. Se bare på kolleksjonene med figurer fra kjente og kjære figurer fra filmer og bøker for barn. Dette er sokker som raskt blir barnas favoritter, og ikke bare fordi figurene er nydelig utført, men også fordi kvaliteten på sokkene kjennes så godt på føttene. De er laget av den beste økologiske bomullen. En liten del av det du betaler, går også til et veldedig formål. Nå var det slik at de to svenske vennene ikke bare ville farge barna våre lykkelige, men de vil gjerne farge de voksnes føtter lykkelige også. Happy Socks tilbyr sokker til kvinner med flere glade farger, sokker med kjente figurer eller sokker som tuller med noe så vanlig som den tradisjonelle maten, slik som taco og gatekjøkkenmat. Er du glad i katter eller hunder, kan du velge fargerike sokker som viser verden om du er en katte- eller hundeperson. Det er mye lekkert og fargerikt å velge mellom, og sokkene kommer i lekre, glade gaveesker. Det er med andre ord en lekker gave å gi bort til en du vil gjøre glad og lykkelig.

Ikke la deg begrense i hverdag eller høytid

De to svenske vennene lager selvsagt også sokker til menn, og de synes at menn skal boltre seg i disse glade fargene og figurene. Som mann må du ikke la deg begrense, mener de, og de synes at motebildet kan være ganske så kjedelig til tider for menn. Her lekes det, og du kan leke videre med den glade stilen slik at vi kanskje ser et par glade sokker helt nederst på dressen. Eller i alle fall glade sokker som pryder føttene dine på fritiden til et par løse bukser. Gleden kan vises bedre og spres med et par kortbukser. Enten du tar igjen fargene i resten av antrekket eller du lar sokkene være de eneste fargeklattene, så vil de spre godt humør der du er. Det er lett å finne en favoritt i denne gale, glade verdenen. De fleste mønstre og farger er tilgjengelige hele tiden, men du kan også finne morsomme mønstre som bare kan kjøpes til høytider eller en begrenset periode. Happy Socks som er laget i et begrenset antall, er kanskje en ekstra fin gave til en du har lyst til å glede eller kanskje en gave til deg selv. Særlig hvis du finner igjen favorittfiguren din i glade farger. Heldigvis er det helt klart at dette eventyret ikke tar slutt med det første, og at verden gjerne vil farges lykkelige av glade sokker.