Katalog

Populære filter
48 produkter

Gjør kvalitetstid til komforttid med Anita

Når du ikke trenger å velge, er det ikke noe å lure på. Anita er et merke som har både lang erfaring og fokus på sin side. Det fokuset har alltid vært på tidløs stil i stedet for forbigående trender, og det drar du nytte av. Anita har levert undertøy til kvinner i over 130 år, uten å ofre på hverken kvalitet, passform eller komfort. I en tid der vi stadig har mer fokus på hvor viktig velvære er og hvor mye de små tingene betyr for oss, har dette merket bare blitt sterkere.

Trender er forbigående, mens kvalitet er vedvarende. Hos dette merket finner du undertøy til gravide og ammende kvinner som ikke har tenkt å gå på kompromiss med stil og følelse, og som vil ha plagg som både holder stand mot tid, trender og hyppig bruk.

Anita designer og produserer plaggene i tett samarbeid med kvinner over hele verden, og har dialog med hundrevis av kvinner gjennom årene. Som de selv sier, så er det ikke mye som er viktigere enn en BH som passer som den skal. Det gjelder selvsagt også for amme-BH-er og resten av ensemblet under klærne.

Finn det lille ekstra med Anita

De fleste av oss har nok preferanser når det kommer til undertøyet, og de forsvinner jo ikke selv om man er gravid. Enten det er ensfarget, flerfarget, mønstret, sømløst, laget for amming eller post-kirurgisk, er det best å lene seg på ekspertene når det er på tide å oppdatere garderoben.

Finjustering av passform og materialer er en pågående bedrift for dette merket, og det drar alle som bruker plaggene nytte av. Teknisk ekspertise er én ting, men bare kombinert med kommunikasjon og et øye for kommende trender blir det til en vinnende kombinasjon.

Mammaklærne fra Anita lages med et fokus på en nøyaktig prosess der både plaggene og de som jobber med å skape dem, blir behandlet rettferdig og i henhold til strenge krav. Det legger på et ekstra lag med tillit til det du har innerst mot huden, der komfort og funksjon kommer sammen til en moteriktig og stilfull kombinasjon.

Bli med på en stilreise gjennom mammaklær

Premium kvalitet, råvarer fra spesialister og produksjon med 130 års erfaring. Det blir til en oppskrift som det er vanskelig å slå. Når du trenger undertøy til både de mest intime og krevende tidene, der komfort og passform er som viktigst, har du nesten uendelige valgmuligheter hos Zalando og Anita.

Svangerskap og amming er kanskje noe av det som krever mest her i livet, men som også belønner mest. Ta med undertøy på reisen som både legger til rette for deg selv og barnet, med støttende funksjoner, enkle, stilfulle amme-BH-er og undertøy som stiller opp for både deg og stilen din.

T-skjorte-BH, bøyle-BH, blonder, underbukser, triangel-BH. Det er mye å bli vant med og det er mye å velge mellom. Med tidløst, moteriktig design som holder gjennom sesong etter sesong har du en ting mindre å tenke på. Velg deg ut dine favoritter hos Zalando, så er det enkelt.