Katalog

Populære filter
442 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Kreasjonene til det svenske motemerket forfører stadig med feminine plagg til henne, og elegante antrekk til ham. De innbydende klærne preges av stilrene snitt, klassisk fargepalett og en umiskjennelig touch av skandinavisk design. Fra sofistikerte basisplagg til vakre festklær, Filippa K gir deg tidløse antrekk som enkelt styles etter personlig stil.

Tidløs mote & personlig stil med Filippa K

De stilrene kvalitetsklærne oser av enkel eleganse, skapt for å bygge opp en moderne, men tidløs garderobe. Plaggene er skapt for å møte utfordringene ved det moderne liv, og kombinerer klassisk håndverk med dagens trender. Uansett hvilket humør du er i, og hva du skal, kan du tilpasse de vakre basisplaggene ved å endre tilbehøret. De feminine, varme genserne til henne for eksempel, er perfekt til avslappet dagsbruk med blekede jeans, sneakers og bombejakke over skuldrene. Til finere anledninger, kan du bruke den samme genseren med en blazer, pumps og klassiske, sorte bomullsbukser. Fra morgen til kveld, den svenske motesuksessen gir deg en rålekker garderobe som lar deg flyte uanstrengt gjennom dagen.

Klassiske klær for den moderne mann

Det er ikke bare kvinner som lar seg friste av de vakre kolleksjonene. Utvalget for herrer består av både praktiske og sofistikerte plagg. De ulike klærne lar seg enkelt kombineres. Du slipper dermed å bruke mye tid på å rote gjennom skapene. Bare se på skjortene og buksene, for eksempel. På dagen kan du bruke de myke skjortene med jeans og skinnjakke, gjerne åpne med en stram, sort T-skjorte under. Når kvelden kommer og du er klar til å erobre byen din, kan skjorten knappes igjen og jeansen byttes ut med chinos. Looken fullføres med en elegant frakk over skuldrene, noe som absolutt er et must i en funksjonell herregarderobe.

Andre har også kjøpt

Nike Air Max Thea

Nike Stefan Janoski

Nike fotballsko

adidas fotballsko

Aktivitetsarmbånd