Katalog

Populære filter
70 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Vi har sagt det før, og vi kan si det igjen – de beste tingene er ikke alltid de største. Joma startet opp i 1965, i et lite verksted med bare åtte ansatte. det skulle ikke vare – i dag har Joma virksomhet i over 70 land, og var faktisk verdens mest solgte fotballsko i 1992, med funksjon, form og design samlet i ett produkt som har fortsatt å slå an over hele verden.

God trening, godt utstyr – Joma

Det er ikke bare fotballsko som kommer fra Joma lenger, selv om de suveren skoene selvsagt er en del av utvalget fortsatt. I dag lager Joma alt fra shorts og singlets, til sokker, tights og gensere i tillegg. Det er ikke bare utstyret det kommer an på, om du får en god treningsøkt eller ikke, men å ha med Joma på laget er alltid en fordel.

Ta treningen til et nytt nivå

Du trenger ikke spille fotball i verdensklasse for å ha masse glede av Joma – dette er plagg, sko og tilbehør som kan hjelpe deg med det lille ekstra når du skal yte på banen, enten det er en landskamp eller bare en runde på løkka med de gutta fra den andre blokka. Her på Zalando elsker vi alt som har med stil og mote å gjøre, men en stor del av livet til mange handler også om trening og aktivitet, og dermed er det nær sagt en selvfølge at du finner dette tradisjonsrike merket her hos oss. Joma er din nye favoritt hvis du ikke har sett det før, og har du sett det før, så kan vi jo bare si velkommen tilbake!

Se også