Katalog

Populære filter

Blundstone for de tøffe takene

Med sine røtter i tøft arbeidsvernutstyr, er Blundstone-støvler kjent for sin holdbarhet og komfort. Gjennom årene har det tasmanske merket utviklet seg i stil, teknologi og design for å holde tritt med de nyeste trendene, noe som ideelt dersom tilbringer mer tid hjemme eller på et kontor enn nede i gruvene.

Men den samme gode komforten og støtten er tatt med inn i Blundstone-støvler og -sko for både han og henne, der moderne design og deres røde tråd bakover skaper en helt perfekt kombinasjon for hverdagen. Enten du går for klassiske modeller med snøring eller en litt mer moderne "trekk-på"-løsning, finner du fort komforten og grepet i hverdagen med Blundstone.

Blundstone: Disse støvlene er laget for å jobbe

Med alle støvlene med innovativ støtdempende teknologi i hælen og en avtakbar fotseng for komfort, er det ingen tvil om at Blundstone tar sin posisjon som en verdenskjent støvelprodusent på alvor. Snørealternativene gir et uanstrengt nikk til merkevarens arv.

Alternativene som er tilgjengelige fra Blundstone har alle den solide estetikken som er tro mot merket, men gir også forfriskende inntrykk av stoff og detaljer. Svart er ikke din eneste beste venn – velg en litt lysere fargetone som gir samme allsidighet, og par med dine favorittblå skinny-jeans og en langlinjet beige genser for å legge til litt struktur til helgegarderoben.

Det klassiske designet til Blundstone er skapt for komfort og også for stil. De fleste modellene har overdeler laget av glatt skinn, semsket skinn eller nubuckskinn, og er fôret med en kombinasjon av skinn og tekstil. Det meste av kolleksjonen kommer i klassiske nyanser av brunt eller svart, så skoene passer til nesten alle antrekk. Du setter for eksempel lett sammen en landlig stil som passer for byen med en genser med rund hals og en tweedjakke sammen med dine nye Blundstone-støvler og -sko.

Førsteklasses materialer fortjener den beste omsorg

Uansett hvor robuste de er, ønsker skoene dine å bli tatt godt vare på – og varer da i lang tid. Du kan takle modellene laget av glatt skinn ganske normalt med skokrem og en børste. Med nubuck og semsket skinn bør du derimot alltid vente til skoene er helt tørre før du rengjør dem.

Følger du disse enkle tipsene holder skoene seg lenge. Skoene er laget med etiske retningslinjer for en utviklingspolitikk der de maksimerer bruken av resirkulerte og resirkulerbare materialer i produksjonen, og minimerer derfor bruken av råvarer, kjemikalier og fossilt brensel.