Katalog

Populære filter
304 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Snu verden på hodet med Cotton On

Cotton On kommer med en helt egen vri. Med opphav i Australia har merket spredt seg over hele verden. Alle kjenner til New Yorks kule gatestil, den franske chic og italiensk glamour, men Australias karakteristiske mote er like gjenkjennelig. Sentrert rundt en enkel, uanstrengt stemning, går den tilbakelente holdningen gjennom Cotton Ons DNA og inn i alt av utvalget.

Det er avslappet og bekymringsløst, morsomt og optimistisk. Dette er klær å møte vennene dine i, til å dra ut på middag, å slappe av i senga, ja – å leve livet i.

Med Cotton On er alle aldre og størrelser tatt i betraktning, med plagg som har en helt spesiell sjarm. Et merke for alle, der enhver finner grobunnen for sitt uttrykk.

Klær fra Cotton On er skapt for liv og glede

Blant utvalget i klærne til Cotton On, finner du alle de rette passformene, og de lar seg lett kombinere for enhver aktivitet. Kombiner et par lekne jeans i en behagelig passform, sammen med en topp eller t-skjorte med et artig trykk. Være seg for liten eller stor, han eller henne – Cotton On sine klær har noe for alle.

Glem heller ikke det store utvalget av tilbehør og accessories, om det skulle være skotøy for å kombinere med jeansene, eller noen fargerike clips for håret. Med Cotton On har du funnet en "one stop shop" for ditt garderobeskap, som lar deg utvide, utfordre og finne gleden i god design for hverdagen.

Alt av utvalget hos Cotton On er designet av dem selv, med et øye for trendene og en tanke om å holde en autentisk stil som varer. Her skal enhver kunne bygge opp utvalget i sitt skap, akkurat slik man vil ha det.

Og med forståelse for omverdenen

Helt siden de tidlige dagene på 1990-tallet, har Cotton On hatt bærekraft i tankene for produksjonen sin. Før det ble et buzz-ord, har Cotton On hatt forståelsen for sin innvirkning på planeten som klesprodusent, og dermed stadig jobbet seg mot en mer bærekraftig produksjon.

Derfor finner du i utvalget bærekraftig bomull og innovative, resirkulerte fibre, som en del av deres initiativ mot å bli karbonnøytrale, og basere seg på fornybare energikilder. Hiv deg med du også. Sett merkevarene dine på hodet med Australia som utgangspunkt, støtt opp om en grønn produksjon, og la både små og store finne frem til plaggene for hverdag og fest.