Katalog

Populære filter
287 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Produkter fra Liewood du ikke kan være foruten

Liewood er et merke grunnlagt av Anne Marie Lie Norvig, i København i 2015, og er et resultat av hennes lidenskap for design og eleganse. Hun tilbrakte 15 år i motesverden, og jobbet med design, innkjøp og produksjon for verdenskjente merker i detaljhandel. Etter å selv ha fått barn, startet hun å designe høyt etterspurte barneprodukter etter dagens behov, for den moderne familien.

Merket tilbyr økologiske babyklær, pedagogiske leker, praktisk interiør og småbarnsutstyr. Liewood har raskt blitt en favoritt blant skandinaviske foreldre på grunn av sin høye kvalitet, brukervennlighet og lekre design. De representerer ren dansk minimalisme, med moderne funksjonalitet, kvalitet, bærekraft og morsomme detaljer.

Dette berømte merket tilbyr varer som så å si alle moderne familier vil sette pris på . Designmetodikken deres er dypt forankret i den nordiske designarven, og hvert stykke er omhyggelig laget for å oppmuntre til et avslappet tempo, samt gi kvalitetprodukter som varer.

Liewood servise med matchende kopper og skjeer

Liewood bruker ofte ren silikonsammensetning, da det både er naturlig tilgjengelig og har giftfrie egenskaper. Etter å ha gått gjennom produksjonsprosessen, omdannes silikasand til det syntetiske stoffet kjent som silikon.

Deres enorme utvalg silikonsmekker inkluderer blant annet oppsamlingslomme og langermede kappesmekker. Liewood servise er tilgjengelige i flere størrelser, former, figurer og farger, og de har alle matchende skjeer og kopper.

Et bredt utvalg av moteriktige barneklær, leker, servise, møbler og mye mer er tilgjengelig fra merket. Her finner du et stort utvalg av dekkebrikker, smekker, skjeer og tallerkener, der alle produktene er omhyggelig laget med tanke på brukbarhet og attraktivt design.

Fargerike, trygge leker gjør kveldsritualet lettere

Firmaet er høyt hevet over fargetrendene. Ikke nok med det – de har gjort alt som er dyreformet kult. Da de lanserte linjen med oppblåsbare bassenger, ble mange mer enn begeistret. Deres livlige utvalg av leketerninger, dominobrikker, kosetepper, tesett og mange flere gjenstander er så absolutt fullkomne.

Kvalitetsplagg med gjennomtenkte mønstre og materialer, finner du i Liewoods sortiment hos Zalando. Klær utviklet med funksjon i tankene, som å beskytte spedbarnet mot sol, kulde, vind og miljø. Du kan løfte og forflytte spedbarnet uten håndtak, ved å bruke for eksempel Babynest med håndtak.

De gir all spenningen, fargene og humoren for å overtale barna til å elske badetid, ved å fokusere på vanntette leker. Sengetid kan være en enorm utfordring, men med Liewood blir alle nattlige bekymringer kastet ut av vinduet. Deres koselige sengesett i økologisk bomull er en fryd å sovne i, og nattlysene deres vil oppta de små til søvnen kommer.