Katalog

Populære filter
383 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Ikoniske solbriller fra en ekte legende Ray-Ban

Ray-Ban blir nok av mange regnet som verdens mest kjente brillemerke. Dette ikoniske selskapet har produsert solbriller og lesebriller av høyeste kvalitet i flere tiår, og her hos Zalando er vi stolte over å kunne tilby et omfattende utvalg av merkets mest spennende og innovative design. Du finner selvfølgelig en rekke klassiske solbriller, blant annet pilotbrillene, som med sitt unike design var med på definere brillemoten på 1980-tallet. Du finner også en rekke andre kjente design, som det ikoniske Wayfarer, utviklet på 1950 og 1960-tallet og udødeliggjort av en rekke kjente musikere og skuespillere.

Hvordan velge et par med Ray-Bans

Det kan ofte være en utfordring å velge det riktig paret solbriller, av forskjellige årsaker. Derfor kan et fint utgangspunkt for brillekjøp være å fokusere på hva brillene skal brukes til. Hvis du ofte befinner deg i høyfjellet med ski på beina, kan dette være med på å påvirke hvilken brille du burde gå for. På samme måte, kan andre interesser og behov, som golfspilling, seiling eller hyppige fjellturer, bidra til å påvirke hvilken solbrille som vil gi den beste beskyttelsen for deg.

Andre faktorer som kan være avgjørende for ditt valg av solbrille, er selvfølgelig knyttet til personlige faktorer, som designpreferanser, klesstil og formen på ansiktet. Hos Zalando er det enkelt å prøve ut forskjellige solbriller, gjennom våre gunstige regler for levering og retur. Det betyr at du enkelt kan returnere solbriller som av ulike årsaker ikke passer dine behov.

Hva bør jeg se etter når jeg handler Ray-Bans?

Noe av viktigste for deg som skal handle Ray-Bans, eller andre solbriller, er å fokusere på riktig passform og komfort. Det er viktig at brillene sitter godt på nesen, slik at de ikke sklir av ved trening eller andre former for aktivitet. Videre er det anbefalt at brillene ikke sitter for tett på ansiktet, ettersom dette også kan føre til ubehag. En solbrille skal kjennes lett, og skal ikke være til sjenanse ved trening eller daglig bruk. Velg også gjerne solbriller med lav vekt, særlig hvis du driver med mye trening utendørs. Andre faktorer som kan spille en rolle, er gjerne knyttet til personlig stil og om du liker en mer moderne passform eller ikke.

Hvordan kombinere mine solbriller fra Ray-Bans

Det finnes en rekke måter å kombinere solbriller fra Ray-Ban på. En klassisk solbrille, som Wayfarer-serien, passer til alt fra en tøff dress med pensko, til varme sommerdager i shorts og t-skjorte. Ettersom du finner de ulike produktseriene i en rekke forskjellige farger, er det enkelt å tilpasse diverse fargede glass for en mer unik profil og stil. Hvis du er av den mer avslappede typen, vil det ofte lønne seg å velge en Ray-Ban med et ungdommelig og kult preg. Om du heller trenger en mer klassisk og konservativ solbrille, vil det gjerne være smart å velge en modell som har vært på markedet i lang tid allerede, slik som pilotbrillen eller Wayfarer.