Katalog

Populære filter
59 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Altra – Sko designet for naturlig løping

Dette er et amerikansk skomerke, der idéen først kom til verden i 1998, da Golden Harper og Brian Beckstead kom sammen og skapte en visjon om å lage sko som fremmer naturlig løping og bevegelse. Merket ble en realitet i 2011, og har gjort seg kjent for Zero Drop-teknologien, samt det brede tå-designet som gir en mer naturlig løpeopplevelse.

Altra ble grunnlagt av disse to ultraløperne, som ønsket å lage sko som var behagelige å løpe i og som styrket både føttene og anklene. Siden da har selskapet vokst til å bli en verdensomspennende merkevare, som tilbyr sko for alle typer løping og bevegelse.

Altras sko er designet for å fremme naturlig løping og bevegelse. Zero Drop-teknologien kommer fra grunnleggernes eksperimentering på sitt eget kjøkken, samt deres egne erfaringer. Denne teknologien sørger for at hælen og forfoten er på samme høyde i skoen, som gir en mer naturlig løpeopplevelse og mindre belastning på ankelen og kroppen.

Teknologi laget for mennesker, med Altra

Det brede tå-designet sørger for at tærne har mer plass enn det du ser hos andre merker, og er et resultat av fokuset på mer naturlige fotstillinger og -bevegelser. Teknologien er noe helt eget for merket, og erfaringene tilsier at den kan bidra til å forbedre balansen, stabiliteten og kraften i løpestegene.

Altra er en merkevare som har fullt fokus på løping og naturlig bevegelse. Siden det har gått noen år siden starten, har teknologien og teknikkene utviklet seg. Det som er sikkert og visst, er at man med Altra finner sko som holder fokuset på å være behagelige, effektive og komfortable å løpe i, og som beskytter foten og ankelen.

Moteriktige og høyteknologiske sko, med Altra hos Zalando

Det er enkelt å handle Altra hos Zalando. Søk på størrelsen din, eller fargene du foretrekker – eller prisen hvis det er det viktigste. Vi er sikre på at du finner akkurat de skoene du er på jakt etter. Når du har funnet det du vil ha, er det alltid superenkelt å bestille hjem og få dem levert på døren din.

Hos Zalando kan du oppdage et bredt utvalg av Altras sko for alle typer løping og bevegelse, og finne akkurat den skoen som passer for deg. Gå inn på zalando.no i dag og oppdag hva Altra har å tilby.

Enten du er en erfaren løper, eller bare ønsker å forbedre løpeteknikken din, vil Altra være det perfekte valget for deg. Sjekk ut Zalandos utvalg i dag, og oppdag selv alt det Altra har å tilby.