Katalog

Liker du smykker som både ser bra ut og får deg til å føle deg vel? Da bør du sjekke ut smykkene fra Pilgrim. Disse håndlagde smykkene er inspirert av hele verden, og kjerneverdiene er å lage smykker med hjertet og sørge for at alle involverte i smykkeproduksjonen behandles med respekt og vennlighet.

Pilgrim - skandinavisk smykkedesign

Pilgrim ble startet av de danske søsknene Annemette Markvad og Thomas Adamsen i 1983. Fra sine reiser til Bali, Kina og India hadde de tidligere kjøpt med seg smykker hjem som de solgte på festivaler, men nå begynte de å lage smykkene selv. Navnet Pilgrim passer perfekt, det betyr nemlig å dra ut og oppsøke noe nytt. Smykkemerket er nå blitt en stor suksess på tvers av landegrenser. Selskapet utvikler seg kontinuerlig og fortsetter å skape håndlagde vakre smykker, slik at du kan utrykke din personlighet.

Vakre håndlagde smykker laget med hjertet

Zalando har valgt ut noen virkelige skatter fra Pilgrim. Vi vet alle at tilbehør virkelig kan heve et antrekk. I nettbutikken finner du et rikt utvalg av armbånd, smykker og ringer i ulike farger som sølv, gull, rosegull og smykkestener i vakre farger. I kolleksjonen finner du også solbriller i alle farger og modeller, samt flotte klokker. Enten du skal på date, fest, vil være fin til hverdags eller skal gi bort den perfekte gaven - skaff deg et par anvendelige smykker til en svært god pris i dag!

Kjøpes ofte sammen med

Unike og elegante smykker fra Pilgrim

Eksklusiv og håndlaget dansk smykkedesign inspirert av alt fra naturen til stjernetegn – Pilgrim fører trendy motesmykker, dameklokker og solbriller. Smykker er en enkel måte å style ditt antrekk på og vise verden hvem du er. Og vi elsker selvsagt at alle produktene i kolleksjonen er fri for nikkel.

Gull, sølv, hematitt eller rosegull

Halskjeder, øredobber, ringer og armbånd er et must i alle smykkeskrin. Smykkene fra Pilgrim er belagt med gull, sølv, hematitt eller roségull. Roségull er en spennende farge som brukes både i klokker og smykker, mens hematitt er en nydelig, mørk sten som slipes rund og glatt før bruk. 

Gull og sølv kjenner de fleste til. Roségull er en legering bestående av gull og bronse som gir en karakteristisk farge. Fargen varierer fra lyserosa til rødt og er forførende vakker. Vi velger gjerne smykker ut fra utseende, størrelse og hvilket materiale vi liker, men i tillegg er det lurt å tenke over om det skal passe til et spesielt antrekk eller en spesiell anledning. 

Smykk deg for anledningen

Et trendy og hverdagslig stylingstips er å bruke halskjeder i flere lengder. Heng dem over t-skjorten eller rett på huden sammen med en utringet sommerkjole eller bluse. For variasjon og kontrast kan du mikse anheng i gull med anheng i andre materialer. Store statementsmykker, som ringer eller øredobber, kan godt brukes sammen med andre smykker, bare pass på at de er mer delikate og mindre prangende. 

Klassiske roségullbelagte hoop-øredobber er et supert alternativ både på jobb og til en spesiell anledning. Trenger du å piffe opp en sort aftenkjole kan du prøve et halskjede i roségull. Det vil gi ansiktet ditt en fin glød, og antrekket vil føles mer komplett. Hvis du er på en internasjonal arena eller på ferie i utlandet, kan du for eksempel gå for et motiv fra norrøn mytologi eller ditt stjernetegn for å vise dine røtter og være personlig.