Filter1

Pilgrim
Katalog

60 produkter

null

Unike og elegante smykker fra Pilgrim

Eksklusiv og håndlaget dansk smykkedesign inspirert av alt fra naturen til stjernetegn – Pilgrim fører trendy motesmykker, dameklokker og solbriller. Smykker er en enkel måte å style ditt antrekk på og vise verden hvem du er. Og vi elsker selvsagt at alle produktene i kolleksjonen er fri for nikkel.

Gull, sølv, hematitt eller rosegull

Halskjeder, øredobber, ringer og armbånd er et must i alle smykkeskrin. Smykkene fra Pilgrim er belagt med gull, sølv, hematitt eller roségull. Roségull er en spennende farge som brukes både i klokker og smykker, mens hematitt er en nydelig, mørk sten som slipes rund og glatt før bruk. 

Gull og sølv kjenner de fleste til. Roségull er en legering bestående av gull og bronse som gir en karakteristisk farge. Fargen varierer fra lyserosa til rødt og er forførende vakker. Vi velger gjerne smykker ut fra utseende, størrelse og hvilket materiale vi liker, men i tillegg er det lurt å tenke over om det skal passe til et spesielt antrekk eller en spesiell anledning. 

Smykk deg for anledningen

Et trendy og hverdagslig stylingstips er å bruke halskjeder i flere lengder. Heng dem over t-skjorten eller rett på huden sammen med en utringet sommerkjole eller bluse. For variasjon og kontrast kan du mikse anheng i gull med anheng i andre materialer. Store statementsmykker, som ringer eller øredobber, kan godt brukes sammen med andre smykker, bare pass på at de er mer delikate og mindre prangende. 

Klassiske roségullbelagte hoop-øredobber er et supert alternativ både på jobb og til en spesiell anledning. Trenger du å piffe opp en sort aftenkjole kan du prøve et halskjede i roségull. Det vil gi ansiktet ditt en fin glød, og antrekket vil føles mer komplett. Hvis du er på en internasjonal arena eller på ferie i utlandet, kan du for eksempel gå for et motiv fra norrøn mytologi eller ditt stjernetegn for å vise dine røtter og være personlig.