Populære filter
893 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

ONLY Carmakoma for den trendbevisste kvinnen med kurver

ONLY Carmakoma er et internasjonalt motemerke med røtter i Skandinavia. Merket er en del av ONLY, og her er både design og klær skapt med den motebevisste og formfulle kvinnen i tankene.

Her får du skikkelig fashion forward kolleksjoner for den unge kvinnen med kurver og trendbevissthet. Signaturen på klærne fra kolleksjonene er en blanding av rebelsk denim, rocke-chic glam, feminin sødme og sexy detaljer, som går sammen om å skape et rått og selvsikkert uttrykk.

Trendmessig er ONLY Carmakma en del av ONLY. Med dette er basisen for kolleksjonene alle de samme inspirasjonskilder, trender og farger. Og fra dette utvikles mote med en sterk personlighet, til glede for alle våre fantastiske og kurvede kunder.

Allsidig utvalg til mange anledninger med ONLY Carmakoma

Med ONLY Carmakoma får du et allsidig utvalg av moteartikler. Nyt de varme sommerdagene med et stilig skjørt med de helt rette detaljene og bevegelsesfriheten du trenger, og fremhev din tilstedeværelse med en edgy topp. Match det med de rette skoene og kanskje en rå jakke på toppen.

Eller på vinteren kan du kle deg i de mange stilige kåpene, og matche med andre, kule plagg i kolleksjonen. Du vil finne noe som matcher din smak og stil til alle årstider. Dårlig vær er ingen unnskyldning for god motesans.

Det er både lett og gøy å sette sammen antrekk for alle mulige gjøremål og anledninger med ONLY Carmakoma. Fra hverdagslivet, til date, eller kontoret – du kan sette sammen antrekk med stor variasjon, alt etter situasjon og humør, og du vil uansett føle deg vel med klær og tilbehør fra ONLY Carmakoma.

Din stil, ditt uttrykk og dit smil med ONLY Carmakoma

Kvinner med former kan fylle garderoben sin med stilsikre klær med utvalget fra ONLY Carmakoma. Hos Zalando finner du hjelpen til å utforske din stil og fremheve din sans for mote med de rette artiklene.

Med en god størrelsesguide, og en rekke inspirasjonskilder du kan benytte deg av, vil du lekende lett kunne matche og finne frem til ditt nye favorittantrekk rett fra sofakroken.

Nyt rocka, elegant og hverdagsmote i en helhetlig kombinasjon for den med sensuelle kurver. Du fortjener å møte dagen med selvsikkerhet i et rått antrekk fra ONLY Carmakoma. Det er herlig hvordan ONLY har tenkt på alle våre motebevisste kvinner i denne kolleksjonen, som vil få frem det beste i deg. Det eneste som vi ikke kan gi er smilet du selv må ha på lur.