Populære filter
637 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Enkel eleganse med et feminint og romantisk uttrykk. Patrizia Pepe gir deg mote med en smak av Italia. Ved å mikse et glamorøst uttrykk med et funksjonelt og brukervennlig design, skaper de plagg som hører hjemme i enhver kvinnes hverdagsgarderobe.

Patrizia Pepe med en smak av Italia

Mange drømmer seg til en italiensk vingård litt ut på landet, med idyllisk natur og harmoni for både kropp og sjel. Og det er nettopp hit assosiasjonene tar oss når vi tenker på dette italienske merket Patrizia Pepe. Man får lyst på et godt glass rødvin, og ekte italiensk pasta, med både parmesan og friske oliven. Plaggene oser av ren eleganse, med sine romantiske former og sitt harmoniske design. Velg blant hverdagsklær som du kan bære med stolthet på jobb eller shopping, eller velg kveldens flotteste kjole til date eller fest. Med raffinerte detaljer og utsøkte snitt vil nemlig hvert plagg by på noe helt spesielt.

Patrizia Pepe - Tidløst og minimalistisk

Ved hjelp av et klassisk design, blandet med særegne detaljer og snitt, byr hvert plagg på en tidløs og unik følelse. Dette er en ren og klassisk stil som sjeldent går av moten, og plaggene kan enkelt matches med hverandre. Kle deg i en blå blazer med mørke, tettsittende bukser for et profesjonelt arbeidsantrekk, eller kle deg romantisk med en søt cocktailkjole med matchende sko. Ta antrekket videre med noen lekre accessories, som matchende midjebelte, friske smykker og sko. Ved kaldere dager kan du kle deg i en varm og elegant kåpe, og få en smak av Middelhavet og ekte vindruer fra Italia. Patrizia Pepe byr nemlig på en tidløs følelse som aldri går av moten.