Katalog

Populære filter
328 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter
ian.fris
ian.fris
ian.fris·

Unn deg en sporty minimalistisk stil fra J.LINDEBERG

Den friske atletiske stilen, i en sporty minimalistisk innpakning fra J.LINDEBERG, er noe alle burde unne seg. Helt fra sin etablering i 1997, har J.LINDEBERG satt seg selv på øverste hylle, og har siden vært på topp i nisjen de etablerte seg i. Her finner du antrekket som oser av profesjonalitet på tennisbanen, eller akkurat den buksen du har lett etter til golfbanen. Og selvsagt er kolleksjonene laget med den aller beste kvaliteten, og med de innovative teknologiene du finner i têten for den enorme utviklingen som foregår innen sportsklær.

Sporty stil med J.LINDEBERG-klær

Få et pust av en sofistikert europeisk følelse inn i garderoben din med J.LINDEBERG fra Stockholm. Her finner du en kolleksjon laget av kvalitetsmaterialer, som inkluderer det siste innen innovative materialer, og samtidig lar deg blande sammen en subtil sporty trend med ren sjarm.

Her kan du kle deg chic i alt fra vatterte vinterjakker og støvletter, til smale bukser med polert overflate og herlige luksuriøse gensere av kashmir. Selv sportsklærne til tennisbanen er designet med fokus på kvalitet og passform.

Skandinavisk minimalisme møter en sporty stil

Oppdater garderoben din med denne skandinaviske minimalismen, og gled deg over førsteklasses klesplagg som du kan bruke sesong etter sesong. Den klassiske stilen kan kombineres og holdes trendy lenge, og enten du velger en klassisk poloskjorte, eller om du faller for en tettsittende kjole til tennisbanen, er dette en elegant måte å møte dagen din på. At en enkel pologenser kan bli så elegant og stilsikker som de du finner i kolleksjonen fra J.LINDEBERG, visste du kanskje ikke. Spesielt når de lages av 100 % ull. Elegansen er til å ta og føle på, og med den suverene passformen blir det raskt en favoritt i garderoben. Til de varmere dagene foretrekker du kanskje en topp i myk jersey, og da vil du raskt oppdage at de nesten er like elegante og minst like komfortable på.

Finn deg en t-skjorte i enkle toner eller duse farger, og legg til en genser med en fin rund hals i en mørkere farge, over et par bukser med en god passform og du har et stilig antrekk for dagen. Mye av J.LINDEBERGs kolleksjoner er ment for tennis eller golf, og gjør seg bra på banen. Men stilen kan gjerne kombineres til elegante hverdagsantrekk. Finn frem til favorittene dine her hos Zalando, og bestill gjerne i dag for å oppdatere garderoben din.