Katalog

Populære filter
632 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Sportslig og sofistikert stil med J.Lindberg

Sport er ikke bare noe du foretar deg nå og da – det er en livsstil, et uttrykk og en personlighet. Med klærne du finner her blant utvalget av J.Lindberg hos Zalando, får du nettopp alle disse elementene.

Hva med en tynn og herlig tettsittende ullgenser i en klassisk og nøytral farge, perfekt til kjølige dager, enten du er i bevegelse, sitter på kontoret eller om du koser deg hjemme. Uansett aktivitet, kommer du i alle fall til å ha stilen din i behold – og selvfølgelig et sportslig og aktivt uttrykk.

Du finner også strikkegensere som er perfekte over en finskjorte, og som lar deg beholde både stil og varme med sitt stilsikre og komfortable uttrykk. En klassisk grå, marineblå eller svart farge passer med resten av hele garderoben din, slik at du får et allsidig plagg som kan ta deg gjennom en rekke ulike anledninger og situasjoner.

Gjør klar for sommersport med J.Lindberg

Du finner ikke bare stilige ullgensere og klær for kaldere vær blant utvalget av J.Lindberg hos Zalando, men også herlige poloskjorter som kan ta deg til både tennis- og golfbanen, eller rett og slett bare bevare det polerte og sportslige uttrykket ditt gjennom sommermånedene.

Eller hva med en hurtigtørkende golfbukse i marineblått? Sammen med en stilig hvit golfskjorte får du et antrekk med herlig kontrast, som også holder deg behagelig når du inntar banen og perfeksjonerer slag etter slag.

En lyseblå poloskjorte i piké av 100% bomull gjør seg utmerket med et par shorts, og materialet holder deg behagelig når temperaturen stiger. Snør på deg et par hvite sneakers, så er du klar for sommerdagen.

Herlig tilbehør

Her blant utvalget av J.Lindberg, som du finner hos Zalando, får du også tilbehør som kan sette prikken over i-en på ethvert antrekk. Hva med et par stilige skinnhansker i lysebrunt lær? Eller kanskje du foretrekker et klassisk svart eller mørkebrunt par? Uansett, så vil fôret av kasjmir og ull gi deg full komfort.

Kanskje er det et behagelig ullskjerf som står øverst på ønskelista di? Du finner dem i ulike farger, slik at du kan velge deg det skjerfet som passer best sammen med resten av garderoben din og ditt personlige uttrykk. Et par loafers i lær, med tynt fôr kan ta deg gjennom en rekke ulike anledninger, og gir deg et stilsikkert uttrykk, uansett hva dagen foran deg har i vente.