Katalog

727 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Historien bak J. Lindeberg sitt nyskapende design startet i Stockholm, 1996, da Johan Lindeberg ønsket å utfordre moteindustrien med eksklusive klær tilpasset en aktiv livsstil. Skandinavisk mote kombineres med funksjonelle plagg, og de tilbyr alt fra moderne, stilfulle trender til funksjonelle sports- og skiklær. I dag finner du det eksperimentelle og sofistikerte merket i mer enn 35 land, verden over.

J. Lindeberg - Aktivt liv, usedvanlige klær

Enten du ser etter en moderne dress eller stilfull kjole, komfortable fritidsklær eller inspirerende løpetightser som tar treningen til neste nivå, finner du et bredt utvalg av J. Lindebergs produkter for damer og herrer her på zalando.no. Klærne brukes av både mannen i gata og kjente idrettsutøvere, som golfspillerne Jesper Parnevik og Camilo Villegas. Blant trenings- og golfutvalget finner du klassiske poloskjorter, joggesko og skijakker laget av holdbare materialer som bomull eller polyamid. Du kan være trygg på at du får slitesterke klær for pengene dine.

Klær for moteløver og hverdagshelter

De myke, klassiske golfskjortene passer ikke bare ideelt til en dag på banen, men de er også perfekte til fritidsbruk. Venter det deg en hyggelig kveld ute etter en lang og aktiv dag, finner du klassiske, sorte kjoler, tettsittende bukser og elegante håndvesker i lær fra J. Lindeberg på Zalando.no. Fellesnevneren for klærne fra dette merket er praktisk eleganse med det lille ekstra. Uavhengig om du skal bestige fjell, erobre byen eller slappe av i helgen, kan du kombinere mote og funksjon med klær fra J. Lindeberg.

Andre har også kjøpt

Nike Air Max Thea

Nike Stefan Janoski

2XU

Nike huarache

adidas Stan Smith

Aktivitetsarmbånd