Katalog

Populære filter
232 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Bli med inn i Marni universet

Enten du ser etter herlige barneklær, stilige sko eller fargeklatter til både kvinner og menn, så er det italienske merket Marni noe av det mest originale og unike som du kan finne. Marni er et eget univsers av herlige farger og design.

Siden 1994 har de italienske designerne bak Marni lekt med tekstiler, farger og mønstre på en måte som har fascinert hele Europa. Med et skarpt øye for det lekne har de funnet sin plass i moteverdenen, og når du ser på kolleksjonene, forstår du hvorfor. Enten du leter etter det perfekte tilbehøret som smykker eller vesker, eller du er ute etter et par vakre sko eller et helt unikt antrekk, er kolleksjonen fra Marni det første stedet du burde se.

En fargesterk, bærekraftig løsning

En fornuftig måte å handle på, er med en handleveske fra Marni til varene dine, da reduserer du behovet for plast- og papirposer. Handleveskene fra Marni finnes i flere herlige farger og kan virkelig sette antrekket ditt på fargekartet. Du kan også velge en dusere farge, dersom du foretrekker det. Veskene fra Marni er viden kjent for solide kvalitet og gode design som varer.

Men designerne bak Marni er fullt klar over at bærekraft begynner med fibrene, og at det må planlegges allerede på tegnebrettet. Derfor legges det stor vekt på at materialer og tekstiler som blir brukt er skaffet på en bærekraftig måte, og at produktene er av en kvalitet som varer og derfor støtter etisk handel. Bare sålen av rågummi på en snørestøvel fra Marni er et bevis på hvor grundig italienerne går til verks, selv om det helt klart er den råe stilen som gjør at vi velger dem om og om igjen.

Gjør et kupp blant produktene fra Marni

Den brede kolleksjonen fra Marni har alt fra solbriller til utrolig kule klær til hele familien. Her kan du utstyre vesla med en knall badedrakt med noen stilige solbriller som beskytter øynene hennes mot sola, kle opp far i fargesterke bukser med en myk collegegenser og mor i vide bukser med digre prestekrager.

Alt sammen kan du toppe med en veske fra Marni som du helt sikkert finner igjen fordi fargen er så synlig. Og det beste av alt er at du kan finne dette designet til en ok pris her hos Zalando. Det italienske merket imponerer stadig med sine herlige former og farger, som ligger langt fra den mer reserverte skandinaviske stilen, men som likevel enkelt kan kombineres med for eksempel blå jeans.