Populære filter
153 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Da franske Mickaël Azoula startet merket American Vintage, lot han seg inspirere av gatemote verden over. De delikate plaggene karakteriseres av et enkelt, klassisk design med lekre detaljer og vakkert snitt. Det er nettopp derfor American Vintage passer perfekt for enhver garderobe. Med noen velutvalgte basisplagg fra dette trendy merket for hånden, har du alltid noe du kan gå med.

American Vintage - Vintage med moderne vri

Basisplagg av god kvalitet og interessante detaljer sørger for at du alltid har noe du kan style opp eller ned. Det er derfor vi er så glade i klærne fra American Vintage. Vi har rett og slett forelsket oss i disse klassiske plaggene med en moderne vri, perfekte for å utfylle enhver garderobe. Langermede topper for menn for eksempel, ser elegante og smarte ut med stramme bomullsbukser, eller avslappede og komfortable ut med favorittjeansen. Deilige, myke kjoler passer godt til hverdagsbruk med sneakers og en edgy bombejakke, og de kan pyntes opp med høye hæler, fargerike smykker og elegant blazer på kvelden.

American Vintage

Ikke bare finner du et stort utvalg av ulike klesplagg for damer og herrer, fargeutvalget er også svært variert. Fellestrekket for dem alle er likevel en enkel, men tidløs og elegant stil. Plaggene er allsidige nok til at ett plagg alene kan styles for omtrent alle anledninger, og de er perfekte for å la din unike personlighet skinne gjennom. Har du et lite utvalg av smykker, midjebelter og vesker, kan plaggene stadig fornyes. Den samme herreskjorten får umiddelbart en helt ny vri, avhengig om du slenger over deg en bombejakke, militærjakke eller dressjakke. American Vintage er i sannhet et merke som lar kreativiteten din få utfolde seg, og det finnes nesten ingen grenser for hvordan du kan style de unike klærne.

Andre har også kjøpt