Katalog

Populære filter
142 produkter

Med visjon om å bli verdensledende på motemarkedet for fottøy, er ECCO et merke som drives av lidenskap for sko. Høye joggesko, sneakers, boots, støvletter, sandaler, vinterstøvler ... Uansett hva du har i tankene, er det store sjanser for at ECCO leverer med sitt enorme utvalg av fottøy til kvinne, herre og barn.

ECCO skor deg for enhver anledning

Lang erfaring og rike tradisjoner, innovative idéer og en forkjærlighet for sko er nøkkelfaktorene som driver selskapet på videre på jakt etter den fullkomne skoen. Produksjonen preges av utsøkt kvalitetshåndverk, kombinert med en unik tilnærming til stil og mote. Resultatet er klassiske og tidløse design, med raffinerte detaljer som gjør skoen lett å style etter din egen, unike stil. Det er heller ingen grunn til å slepe deg rundt med såre føtter, selv om du skrur stilfaktoren til himmels med disse lekre skoene. Komforten ivaretas av den avanserte teknologien FLUIDFORM™, utviklet og perfeksjonert over tre tiår, med gode, støtdempende egenskaper.

Kjolen som gjør kvelden verdt å huske

Investerer du i en god skogarderobe av høy kvalitet, gjør du det atskillig enklere å alltid ivareta den særegne stilen din, uansett hvor hektisk hverdagen blir. Du trenger ikke å frustrere deg over at du ikke har fottøy som passer til antrekk og begivenhet. Med noen velutvalgte sko fra dette merket, gjerne i nøytrale fargetoner som sort, brunt og hudfarget, unngår du flere skokriser når du skal ut og av gårde. Damer, se etter ankelhøye boots, joggesko, klassiske pumps, sandaler og støvletter for å være skodd til både hverdags og fest. Stilfulle herrer derimot, vet at de kommer langt med sneakers, pensko og boots.

Andre har også kjøpt

Nike Air Max Thea

Nike Stefan Janoski

2XU

Nike fotballsko

adidas fotballsko

Aktivitetsarmbånd